Saturday, November 27, 2010

사랑사랑사랑

Yoshh!!ooraaa!arini aku nak tulis mende2 b'kaitan ngn Love Love Less^^..
aku xtau sgt nih, tp ape yg aku tau aku masukkan la dlm Karya Terulung LoveLess nih..agaga..
C-I-N-T-A, tipu la klu ade org yang x pnah minat kat seseorang, xpun t'gerak ckit ati kan "pergghhh lawa/baik nye awek/laki nih, klu buat awek/pakwe best nih"..haha..tapi skng kan da banyk jnis kapel kn, boy-girl, girl-girl,
boy-boy(agak motherfucker yg nih!), mungkinkah human-animal??agagaga..
Nowadays, klu tgk kapel2 kn, usha awek bapak cun sial!skli laki agak smpah~abis mencarut2 nih klu nampak kapel camni..haha..lumrah kot kapel camtu(kimak^^)..Awek Hot!!mmg best tok dibuat cuci mate, pakaian xnak kalah tuh..tdedah sane sini, ustazah aku ckp, klu pndng skli rezeki kn, so, tgk je la..agagaga..tp awek camtu bkan best buat bini pun..Klu laki2 dri golongan serigale tgk "grrrrr..sedap 'ratah' awek tuh~"..mintak tolong la kt pmpn, mintak tolong buat lap taik ayam la baju2 camtu..hahaha..
it can be fail if..

Aku tgk skang byk kapel2 yang HARDCORE la, bru kapel tp awek nye da beria2 nak bagi badan kan..
dlm ati "klu aku tido ngn pakwe aku ni, msti die x tggl aku "..fuk off~mende tuh y jadi punce tggl nye sbenarnye..ade kapel camni yg smpi ke pelamin pun sgt ckit la % die..awek camni da kne tggl pe lg, jadi stock di baris je la(sesetengah je la..)..truk sgt!xbleh gini..yang ni pun jangan buat, bodo sgt nmpk pemikiran nye..Lagi satu, time kapel pun ade yg gaduh cam ade masalah umah tangge, sedar ckit korang tu duit pun xde nak beli 'TANGGA' tuh, niat tok membeli pun ntah ade ke x..gado2 time kapel mmg x perlu, cube pk time kapel da b'gaduh, nanti da kawin??silap2 leh b'tomoi 2 org..rugi plak aku nak bli tiket tok tengok match tuh..agagagaga..klu tgh kapel ade masalah, bwk la bincang leklok..klu laki/awek tu ade len, kire bukan jodoh la tuh..

Huh..LOVE~kekadang dapat ubah diri org kan??kan kan kan??^^ubah jadi jahat n baik..contoh, 1st pempuan tu baik org nye, ayu je, klu tgk skli tgk mmg die nih leh jadi peneman idop yg terbaik la..tp pada suatu ari..jeng jeng jeng!kne usha ngan laki yg agak jalang prangai nye, keje nk beromen(sry^^) je..usha punye usha, dapat la die kapel ngn pmpn ni..bla bla bla~laki ni da dpt ape die nak, da buat pmpn ni dri pkai tudung jadi free hair..pastu die tggl..pmpn ni dari gadis ayu tu betukar(HENSHIN!!) jadi gadis yg agak x t'urus..huh >,<"
this is the opposite story~ade laki ni die minat kat sorg awek nih, tapi awek ni xbrape minat ngn certain habit laki ni kan..laki ni akan try brubah(lg skli HENSHIN~) utk awek tuh..cntoh laki ni ade habit ske buang smpah merate kn, time kuar ngn awek tuh die buang smph dlm longkang "apsl buang smph camtu!xske la..lain kli buang dlm tong smpah or taruk dlm beg owg dlu!"..tiap kli laki tu nak tbuang smpah wlpun awek tu xde, die akan t'ingt kate2 tuh, so , x jadi nk buang..ade yang isap rokok, pastu berenti..
there r many possibilities^^
Kapel gak leh buat seseorg tuh ilang pendirian pastu nak bunuh diri la, sisihkan diri dr org len, jadi gila, murung la..byk sgt le >,<" malas nak bgtau..haha..mende ni jadi klu kite t'lalu memikir sgt, so, klu ade masalah psl relationship jgn la simpan sorg2..bgtau la kwn2 yg rapat tuh, xmintak lbih mintak tolong dgr je, nak luah prasaan je..go SHARE with others k!the one that u trust^^

Romantik, jiwang??x salah klu ngan awek/pkwe sndri kot..klu dorg ske yg jnis camtu..aku rse laki yg romantik la yg paling style skli..gaye dorg layan, bcakap ngn pmpn..laki romantik n playboy, 2 org yg bebeze..
tgk mat salleh, ramai yg ske laki romantik siot..org malaysia?ckp laki romantik tu lembik?abis ske lagi yg ganaz??klu b'gaduh trus bedal muke ke??xnak kn?
lagi satu, jiwang~xske bjiwang??abis klu da bkapel tuh xkire bjiwang ke?beperang eh ke berak beramai2??agagaga..aku ske pmpn yg leh layan romantik2 ni, n aku tau die seorg yg manja klu camtu!nmpak cute je~waa!syok nye!^^
kat malaysia je yang pelik nye, aku xtau nak jge standard as cool person kot..xnk tau psl jiwang n romantik..
nak hardcore je x jadi gak..agagaga..

who loves you??btol ke orang suke korang, btol2 ske??or nak mende lain, nak duit or memuaskan nafsu??
nak pilih kapel msti tgk muke kn..muke lawa/hensem gile, x pun badan hot!trus nak buat awek/pakwe..
pdhal hati budi org tu xtau camne..dpt2 kang prangai cam setan, mule la nyesal pastu jumpe dr psikologi cam aku nih..wakkakaka..tp dpt yg prangai camtu, jgn trus putus lak..try la ubah die, everybody can chances^^
tp klu sume pilih yang hot2 je..camne ngan yg bese2 nih??bagi aku kan, aku ske yang bese2 nih, yang aku ske tgk..tp yang aku ske tgk nih, org len ske tgk gak!siot tol..muke yg innocence, perghhhhh terbaik tuh!pastu bru aku akn tgk perangai die camne..klu ntah pape, aku xnk trus kan la..haha..x try ubah pun >,<" sbb aku mudah bosan la..tp ade satu awek nih^^ m'usha die adalah satu perkara yang tidak membosankan..sgt sronok!^^
first time la kuaq bedua2 an ngn pempuan, yg sebelum ni aku anggap mende yg pling melecehkan dlm dunia..agagagaga..tapi tu la bukan jodoh org ckp..hoho..sape yg nak pilih awek/pkwe tuh cari la yg agak contra, pastu perfect kn sifat korg dgn sifat yg opposite ade pada partner korg tuh..terbaikkk!!

Hoooraaa!!this is enough..jalan cite yg telah dipetik dri buku Karya Terulung LoveLess(pengarang Kenpoo)..wakakkaka..n lagi stu mintak tolong la..mintak tolong bersih kan lubang idong korg sebelum bace nih..hahaha..mintak tolong jgn jual maruah diri anda kepada mane2 lelaki ye~

"I know you are nymph in human form that's always with me since I was born"

1 comment:

  1. wah .. ketua kelas sudah pndai buat blog ea...hahaha

    bagus2!!
    =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...