Saturday, November 20, 2010

The Journey Begin..

Horraa!!ni la first time aku menulis blog cam nih..Ak pun xtau nak buat ape sangat ngan blog nih, tapi aku tgk ramai je yang ade. Macam syok je, so, aku akan tulis pape je la eh..
I'm still noob bout blog~ Klu ade pape yg x syok pasal blog ni bagitau je la..
Ak memerlukan guide cam anak polar bear nih..

perghhhh..syok la polar bear nih!aku ske..klu ade kuasa leh tuka jadi polar bear kjap kn syok..
leh buat kaco kat bando jap..Semarak kan kuasa Polar Bear!!!!Yargggghhhhh!!syok2..
Pastu leh hembus api plak kn..hoho..
ehhh da ngarut da nih..k la, hope u all can enjoy my blog..muahahhahaha..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...