Wednesday, December 15, 2010

Fire Extinguisher n Me!

m'ngorek!sangat memuaskan!!time2 tgh boring..hati m'jadi runsing dan gelisah~ ingin m'dptkan ketenangan..gune kan la JARI!!korek saje telinge atau idong!!sangt indah rase nye..haha..
cakap saje tuh, mnde tuh amat KOTOR!tp harap buat la eh..hahah..
da bape ari x menulis dalam blog nih, 3?4?hah?!rase cam lame sangat je..kenapekah??sgt miang jari jemari ku utk menulis di blog..tp ape kan daya!!ak tlah d'undang ke galaksi styr utk b'juang b'sama2 mereke..stlah btahun2 lame nye ktorg b'perang, akhir nye menang gak n dapat la aku blik ke bumi cam arini...haha..

sebenarnye aku ade keje ckit kat kuantan, kwn aku ajak aku p skali..sbb nk meminjam kudarat ompat kolat ini~~nsib bek b'gune gak..kui3..mule2 ingt shari je nak btapa kat sane, last2 lmbat la siap, t'pakse dgn hati yg ikhlas dok lgi shari la..sbb ari selase tu nak p gambang ngn classmate aku tp x bleh plak, sry la weh..gagaga..huh ak x cite lg aku keje ape eh..emmm ak b'khidmat tok m'beri service kpd si DIA~ ak m'jage nye dgn rapi, di pgng dgn lembut..di tnggl kan satu p'satu utk m'bawa si DIA 'mandi'~sgt licin badan nye!!!ak m'gosok nye dgn penuh k'ghairahan!!oh~ fire extinguisher yng berat~~(xleh ckp lbih da nnt jdi 18sx lak haishhh)..
keje aku as fire extinguisher(FE) nye servicer~haha..collect, service, anta blik kat tmpt die..tu la keje aku, bleh tahan la penat keje nih..1 tong bese yg ak n kwn aku collect brt die 13kg kot..klu ade 200~300 bijik, x ke melepet nk collect..cam kt hospital Temerloh, kt ctu pling byk yg aku pnh collect, penat die xyah ckp la..hahha..keje ni, byk bjalan tuh, mcm2 tmpat da nk gne service ktorg nih heh..rase nye pusing Pahang btol x silap, ceruk2 utan pun masuk(kat tmpt JBA)..ktorg service2 FE ni, bukan saje2..KAMI BERKHIMAT UNTUK MASYARAKAT!!gagaga..


3 ari lps, aku p collect mnde ni kat hospital Kuantan!!!ade 174 bijik tp dapat 129 je..sbb..err.errr..ak cite kang susah nak phm gak, xyah cite sng..hoho..tp kan, syok gak la buat keje kat hospital nih, ramai doc n nurse2 yg cun la..haha..yg paktikal pun cun2 gak >,<" tp ade yg x pandang lngsung ktorg..tau la ktorg ni dtg collect je, tolak ke sane cni troli tuh..rezeki halal ni!haha..tp klu nak ngusha leh dapat kot..tgk bdn pun bpeluh ni haa, memikir tabung pun x abis collect g..bek siap kan keje dlu..lain kli la dtg ngn niat nak ngusha^^


cbe byg dapat awek doctor!!perggggghhh!!senang idop tuh..bahagia umh tangge haha..
keje krajaan da, ckp snang nk buat pape keje..gaji bini pun masyuk kan, leh cover financial fmily ckit2..hoho..tp klu dpt nurse pun ok..hot pe!tp x sume la..ade je yg rse cam nak lastik ngn ladam kambing..ggagaga..time ngangkat FE nih, berat2 nih..lalu lak nurse o doc kn, trus kuat nih..10 FE pun leh taram sekali gus..hebat x hebat nye..tp x buat la camtu, nak patah riuk tulang ke hape??xmau3. time angkt FE gak la, rse cam macho ckit..mklum la angkat mnde berat, msti nmpk kuat da bgaye!wakakkakka..
keje aku yg expect 1 hari ni, jdi 2 ari nih mybe d'sbb kan org incharge yg tah pape la..lmbt gile buat keje, leceh tahap batu kurap la..nak ikot list la pape la, nak gnti byk la, kne chek tmpt same 2,3 kli la..ktorg yg service FE ni, ikot la care ktorg..nak ikot care sndri, buat la firm sndri..pape jadi time FE tu ktorg service, ktorg tnggung la..tkut sgt!~buduusss..hahha..nsib bek la tukang inchrge tu da b'umo(da la pmalas..wakkaka noob!)..nnt time nak anta blik FE tu, mintak2 la org lain take over^^..


da la kot takat nih dulu..aku pun malas nk cite pnjang psl mnde nih..haha..
geram ke tukang incharge tuh^^..YES!!mggu dpan pegi blik~leh la jumpe dak2 shahputra blik..hoho..nak tau cmne keje service Fire Extinguisher..mintak tolong p cari keje, jgn taye aku..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...