Tuesday, December 28, 2010

Lets Go BACK!!!!

Back to SCHOOL!!!!ehhh..BACKKK TooO University!!!hahaha..makin byk orang post mnde2 camni, x kire la kat mukebuku ke, blog dorg ke..xtau la dorg excited ke malas nk start..haha..agak syg la nak tggl kat cik Hollyday kn T.T..tp ak agak excited gak nak masuk U semule..hoho!!rase cam best je, xtau la nape..nervous pun ade!!cam first time nak masuk darjah 1 pun ade..gagaga
eeeeiiii..excited nyeee!!!ahaks~
lame la x jumpe rakan2 di U..ape khabar mereka disana agak nye..kui kui kui..dok umah pun, ak x buat pape pun..dok relak2, makan, malam kluar, tdo then bgun kol 12..haisshh sngguh indah khidupan..haha..sem depan ak harap xde la subject tough sgt coz aku rase cam nk m'dekan'kan diri je..hoh!!cam sem lepas economic >,<" jadi susah sbb ak x minat sgt m'bce mnde2 camni..haha..
calculus pun same, tp yg ni ak selalu buat silly mistake..tu yg kne tolak markah je keje..haduiiiii...its not fairrrrrrrrr-----!akhir tahun ni gak la, ramai yg cbuk di supermarket n butik2 serta kdai2 eh..its shopping time!!!hoho,,beli baju skola, cam syok je..beg bru, stokin baru..weeeEeEeEE~~ "mak nk yang tu, mak nak yg niiiiiii" "nak jugaakkkkk!!"..heeee^^ ak gak bharap sem depan ade la lecturer yg semat2! leh boost smngat blaja ckit!!ahaks~ and aku harap sem depan ni lbih syok dri sem sblum2 nye^^ who knows what gonna happened in the futured right??!!we gonna set it ourself..and the "ONE"
will decided it^^


happy go to SCHOOL n UNIVERSITY GUYS!!!!!GAMBATTE!!FIGHTING^^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...