Tuesday, December 7, 2010

Minho-yaaa!!!

nak buat pape mesti ade permulaan kan, xleh ke mula kan..eh buat sesuatu mnde trus akhir!pastu bru mula..huh camtu tuh??adakah ak t'lebih makan mentos sbb tu t'fikir mende nih??hurmmm..lets go!
aku nak cite pasal Choi Minho kli nih..hoh!die ni cam idol aku la..haha..
nmpk cam t'pakse je buat nih..haha..at 1st, aku ingt nak cite pasal group's member die skli, tp ade ORANG x bagi..sape la tuh eh..wakkakaka..hora!start!!


Stage Name : Minho
Birth Name  : Choi Minho
Birthday      : December 9 1991
Position      : Rapper
Height        : 181 cm
Interest       : Football, Basketball


Ni la die Minho!!! aku rase die ni la yang pling pemes dlm group die selain Taemin..name group die SHINee(pronounce shai-ni, bukan shi-ne).. SHINee mule2 debut ngan lagu Noona Neomu Yeppeo(Replay), time ni dorg da start nek, jdi idol sbb mude n muke market >,<"
time ni aku x minat pun SHINee nih..pastu debut lgu Oxygen n A.M.I.G.O~+++ lagi naik la jdi..haha..lgi 1, group ni under company y same dgn SNSD!!!!syok nye~haha..the members are Onew(leader), Key, Taemin(pling mude), Jong Hyun(die kapel ngn awek dlm CF beast!!cun!), n Minho sndri..
aku start dgr lagu SHINee pas dorg debut Ring Ding Dong!!lgu tu agak style la..haha..
there are several other songs that I like, such as JoJo, Juliette, Hello n Lucifer^^..ni la SHINee~
Onew, Jonghyun, Taemin, Minho, Key
Ok2!balik ke cite Minho~ aku start tau byk ckit cite pasal Minho ni, dri show Lets go!Dream Team..die ni mule2 ACE dlm show tuh..pastu kne rampas ngn Sangchu(MightyMouth)..haha..
aku rase die bgus la n hebat dalam sports!klu die ni buat pape kompom b'sungguh2 tuh..kan bgus klu aku camni dlm kelas!!b'sungguh2!!agagaga..
Minho jdi ske kat sports especially football(rase nye) sbb ayah die ni coach football, tu yg die jdi gile tuh..haha..die pnh mintak kat ayah die sruh masuk kan die dalam team bola, tp ayah die x bg~ coz mnde career yg payah..Minho gak jnis yang x ske kalah dlm pape pun!!>,<" cam snggup gadai kn nyawa, asal kn menang!!kaw2 tol Minho nih!ade skli die cite pasal die penah men game bola ngn adik die ke sepupu die(umo 7taun x silap)..mule2 die nak bg dorg menang tp die t'fikir camni " Mak!saya dpt kalah kan abg Minho!!"..hahaha..n die rse t'cabar..haha lucu la die nih..Minho gak pemes ngan Charismatic stares die, mcm api la org ckp..die ade buat mate ni dalam MV Ring Ding Dong..

kepemes'an ngan mate cam flame tu gak la, die rse awkward klu msuk dlm entertainmnt show..sebab die kne jge attitude cam org yg b'karisma!!haha..pdhal die bese je..ade skli Yoona bgtau care2 nak sesuai kn dri ngn certain show..hahha..xleh bla tol..ermmm klu nak ckp psl spesel talent, ak rse die xde pun..die gak x tau ape die leh buat..Minho pnh nak tiru natang dlm pokemon yg kura2 tuh tp x jadi!!!Minho2~hahaha..
tido??bape lame pnh korg tido??nak tau x, Minho penah tido 2 ari!!!gile tol die nih..tp die cakap cam tido sejam je..bgun2 nak p breakfast, adik die blik "Hyung!ape y awk buat dlm 2 ari nih??"..hahha..pempuan rapat ngn Minho??emmm Krystal kot??aku pun x tau sgt..tp dlm Dream Team die mmg team y tiptop la..haha..tp tiap kli Krystal join Dream Team msti Minho wish gud luk..just fren kot..hahha..

Huh!takat ni je la kot..nak tau lebih p la taye mr.google ehh!!Minho!!Fighting!!!haha..
mintak tolong la..mintak tolong cari talents hang tuh..hahha..
ahh lupe kamis ni b'day die??tue da kan..haha..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...