Monday, December 6, 2010

Romance ROME~

Errrkkkk!!!Ahhhhhhhhhhh tolongggggggg berudu!!!!!~ade ke orang tkut berudu camni??asal dorg x tkut eh..dorg x penah ke t'fikir ke berudu ni ad possiblty utk mngeluarkan bebola api??xpun terbang pastu isap darah org??xpun kucing..bleh tukar bulu die jadi duri2 titanium tajam..duri tu gak leh memanjang!!!ak pun naik takut da..>,<"

Sebelum ni ak ade tulis pasal ROMANCE~tp just jdi sub topic la..ok! arini kite explore eh, ape itu romance ye..stahu aku tau la, ape yang aku bace..romance die ni xde definition yg btol2 kot..ntah la mungkin romance ni name raksasa bwh tanah kot..agaggaga..(smbil tabur garam kt tanah..). bagi aku la, laki romantic ni agak style la..tp jangan la beria tnjuk, sampai depan ak pun nak romantic..gay ke hape?!!nak je tembak ngn kete kebal klu camtu..
dengan kajian yang aku buat selame 2 ribu tahun nih..ramai pempuan ske laki romantic nih, yg aku tau pmpn luar2 negara la..cam jepun, KOREA, france, latin, british n macam2 la..pmpn malaysia geli kot laki romantic2 nih..dorg lbih ske laki yg bleh m'belasah dorg, baru smpi feel L-O-V-E tu kot..wakakkaka..xgne tol..

Nak jadi laki romantic ni, camne eh?Ermmm..creativity kne ade sbenarnye, cam ko nak meniru dlm exam la..kne kreative klu x, kantoi nnt..agagaga..lagi stu sincerity!ak rse ikhlas ni la yang pling penting~ klu ikhlas buat die jadi awek hang, bkan tok geli-geli je..so, relationship korg, insya'allah, best kot..haha.. romantic ni gak b'kait ngan mende yg cute2 la..cam teddy bear ke, keychain ke.. brgan rare pun same, limited lgi la..klu ade jmpe kat kdai2 rembat je..leh d'gunekan satu ari nnt ye^^..hurrmmm cam aku tgk dlm cite la, bunga..
bunga mnde yg cam pmpn x pnh tolak..tp jgn bg bunga hak die allergy lak..kang tkangkang kat hospital lak pmpn tuh..hahha..tp yg bg2 bunga nih, kat malaysia jarang la..dorg ingt kolot kot(sape yg kolot pun xtau)..

Alert!~korg kne alert ngn partner korang..ape yg buat die impress!ape yg die minat~ape yang die xsuke..segale2 ape yg die buat kne alert..acknowldge ape yg ade kat partner korg, tnpe dorg bgtau..pnting nih~
Ermmm..lg ape ehhh..hah?!bile ko nak cakap ko sayang die..fikir la care2 yg creative n bebagai..jgn care same je, nmpk sgt ko ni seorg yang bosan!!cam pisang masak bwarne ungu!!haha..bgtau je mnde nih, byk2 kli pun xpe..asalkan care lain2 ye..be creative la fuker!!gagaga..xyah nye nak bli2 brg nak tunjuk ko syg die..lain la awek ko tu shaver bulu kaki aku..

Jujur~ni sangat penting!!jangan la nak mnipu sgt ngn partner ko..asyik nak kencing je, byk tol air dlm pundi ko tuh..tunjuk kn yang khadiran die dalam idop ko ni, sngt b'harge! share je la pape ngan die..jumpe selalu mmg buat korg jdi boring, len la klu sesetgh kapel yng jumpe trus projekk..maintain kn prasaan tuh, anggp korg b'untung dpt die..klu jumpe pun kan, buat cam 1st time jmpe..mse nk ngusha kan, mcm2 mnde buat..nak impress kan si dia nih..haha..
mende2 yang related ngn romantic ermmm..chya2 yg malap!!!cam dinner, gne lilin je, xyah gne lampu, pastu psg ckit lagu tok background music, lgu soft je la..jgn lgu hardcore lak..haha..sunset!sunrise!!perghhh tgk la same2..hoho..tpi jgn la tgh malam kat taman2 yg lampu malap korg dok due2 ctu..nmpk sgt la niat cam setan..warne merah!!warne romantic!!cam bunga rose merah b'maksud "I Love You", tp warne kuning "Lets Just Be Friends"..x kesampaian la hajat klu dpt bunge rose kuning..hahha..Chocolate pun leh jdi romantic gak..buat la umah choco pastu hdiah kan..wakkakak..jgn bg awek ko, bagi aku!!
aku nak makan sume..gagaga..

Enough already!!cukup la smpi kat cni cite2 romantic nih..penat la aku nk menulis smbil mkan epal nih, %#%$@*!^@%*~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...