Saturday, January 22, 2011

Rambut n Me


arini line broadband t'tibe laju smacam je..pelik tol, ade pencawang maxis BB ke atas umah aku nih >,<" laju sgt la, x smpat nk click pape da tbukak da!!tekejut la ngn line camni..mngkin pokok2 sawit kat cni leh tarik line..hoho(kembang idong)! tharu la aku, dapat bace OnePiece dgn tenang gne BB!!rase cam nk nari tango je..share pun bleh, siap buat line nih..agak nye, tuan rumah pun tgh gne line aku nih >,<" cik yam!!ape emel mukeBuku?!!

minggu ni pkare sedih telah t'jadi kat aku T.T uwaaaaaaaaaa!!!~ suda lame ku knl, grau b'sama~ makan, b'manje2, mengusap nye, mandi pun b'duet..tp kini kau pergi meninggal kan aku!!bile kau mahu kembaliiiii rambutttttt!!!!!!~ aku PASRAH lalu TERKILAN time rambut ak kne potong, hati menangis siapa yg tahu(ecececehh..) mule2 aku nak potong tepi je sbab nak simpan atas..plan nak ikat rambut, tp t'potong tepi pendek sgt >,<" plik nampak, so, aku mntak Black potong g skali ++ atas ckit..pastu esk lak, ak rse srabut lak ngn rmbut nih..b'jalan dlm kemurungan aku p klas, xde smngat lngsng..ahaks!~ petang tuh aku decide!"Black, bagi botak la~" syiapppp botak rambut ku dgn belah-belahan gunting..esk tu p la klas, MASIH lg dlam kemurungan..ade nmpk cam takuk2 n potong x siap..siot tol!!nmpk cam prompak pun ade..ptg tu aku jmpe ayie, zaki ngn sauki..

ayie : oi cine asal rmbut ko $#^#@!&%$**^#...
zaki : botak!!haa jahat nye!! $*^$#@*(&(&$@@!^$..
sauki : #@ &$#@!~ &%*%$*@# @#!@%@!@^~!!!!..
(sry la aku lupe dorg ckp pe >,<")
"xleh jdi nie!!kne sodok gak!!", hatiku bebicara..heeee~ balik je klas trus aku p cari kdai gunting rambut..

vrrooomm vroomm~!sampai la aku kt kdai tuh..msuk2 kdai kosong g kdai..orite!leh siap awl la nih, pkcik tu pggl srh duduk..aku ingt die nak start da..tp die still m'audit buku die kot, ade la dlm 5 minit??smbil crita psl kdai gnting lain kt bandar pusat tuh..komplen psl dorg amik upah murah >,<" ade la cite sdih psl die cite gak, aku xnak tau pun cite tu sbnar nye tp aku telah di pakse!!!!! bia je la..sodok2 rambut bakkkkkkkkkkkkkkkk!! jadi cmni..


haha..gini la jadi nye >,<" aku pun x expect mnde ni!!!arghhhhh where is my hair???!!dammit^^ da siap aku nk grak la.."bape ni pakcik??" aku tanye.."rm7~" pakcik tu cakap, perghhh xnak cam sial lak harge die..ckit je kot aku potong, ptt la awl2 cite sedih kuar..MONEYSEEKER nye org!! redha je..da botak gini, nmpk plain sgt lak kn..kosong je pale "Black mintak tolong lagi~ aku nk buat line~!" ..macam2 design line kluar, jd tmpt xperimnt lak pale aku..xpe! demi botak yg b'line, aku snggup! sup sap sup sap, 10 minit pastu siap! ak tgk kat cermin , perghhh jahat plak sial gaye nye, line 'X' tuh! cam pengebom brani mati pun ade! cam ptg smalam, aku p market nak bli lauk ckit..bwk beg kan, nak ltk kt tmpt smpan barang le..penjage tu leh tanye " xde bawak bom ke dlm nih??", bang ati saya ni suci je bang, xkn la nk bwk mnde camtu..bwahahahha~!

sbab rmbut camni la, ade org pggl aku botak lak >,<" dulu time mohawk pggl aku ayam..huh nak buat style camne lgi nih!!!patut ke aku buat cam rozmey nye rmbut!!!(sungguh ngeri! >,<") xpe skang aku xpelu riso tok m'gunekan shampoo or wax..heeee..klu kne ari panas cam tdi, aku rase da m'gelegak da otak aku tdi..bau tumis die pun da naik~! xde protection lngsng kt pale..hoho~ huh cukup la takat ni, pnt da aku..pasni aku xnak potong da rmbut botak cmni..gagaggaga..

Sunday, January 16, 2011

Sem4 First Week

lagi entry!!!!gagaga..pulun kaw2 la, da dpt gune tenet..heeeee..klu kat umah sewe, nak bkak blog pun tggu 2jam bru siap loading..seperti menunggu deodorant mngeluarkan buah je..entry ni aku nak cite camne kelas aku la^^ 1st klas aku, cam bese la lewat~ sape yang lambat siap tuh??!!hainizam la..bgun 7.30 mandi 10~20minit >,<" wlpun lambat mandi tetap mandi..hahaha..klas MGT(managemnt), hambiikkkk!!sume m'bace n m'hafal WTF!!!pening la camni..hargghhh??!!!rabu 4 klas??!!aku ingt koko xde da, free la ckit..ni 4 gak, syial tol..da la byk klas abis kol 6..hahaha..


sem ni gak aku amik QMT a.k.a statistic, subjek ni agak senang la..tp klas 1st!!!kne buat sudoku!!ape tu sudoku!!!!aku pnh dgr, tp x penah lak nak cube..mule2 cam xcited la sbb mnde baru..ttibe pening pale aku buat, cam nk putus da urat otak..gile tol..pasni aku xnk tgk da sudoku!!!


xcukup ngan mende nih..klas JAVA 2, masuk2 trus kene buat coding..haha..otak bkarat, srabut gak la nk ingat kn blik..nsib bek aku minat subjek nih..dapat la gak buat^^ n nsib baik gak la bukan sume klas yg buat camtu..still ade lepas kan awal, HEAVEN!!! mggu 1st tu aku plan nak buat la nota ari sbtu ahad tuh..mungkin krajinan aku bkn pada tahap dewa lgi la, ak tlupe!!!pastu fogging nye pasal la nota aku x siap!!!!cilakak nye fogging(pdhal xde kne ngene pun..gagaga..) niat ade tok buat pun da cukup la kot..nota tu slow slow kayuh buat pun xde masalah pun..macam tu je la mggu 1st aku di Uitm stelah dringkas dan di censored beberape mnde..hahaha..seblum aku b'undur da m'jahit luka di lubang tinge yg tlah di korek sambil menulis entry trime la pantun yg x seberape nih...


masuk kelas bermain sudoku,
bermain sudoku sampai t'putus urat,
pegi ke 7e membeli pucuk paku,
daging kat dapur bile nak kerat???

Saturday, January 15, 2011

Dream n Me..heee

huh..semalam mimpi aku sangat pelik n b'terabur (bukan smalam je, ari2 camtu..)..mule2, aku jage anak sape ntah dengan sorang pempuan nie..tapi duduk dalam dorm >,<" dorm tu gaye bilik aku..sebijik!!!! topeng, datok, black, black sume ade..macam mne dorg leh ade?!aku pun mule tkejut, mungkin dorang ade password mimpi aku kot..pastu tetibe sambung cite aku tengah lari atas bumbung, lompat sana sni..


adakah aku seorg power user???!!!dan penyelamat dunia nih??hahaha..puk prap puk prap abis..cite yang ni gempak ckit, darat abis sume tenggelam!!tapi ade la ckit2 tggl..yang tinggal tu gunung brapi, time kat aku ade t'mimpi darat yang leh duduk lgi..dan2 la gunung brapi tu meletup, mule2 cam hembus ingus je effect die..last2 cam power General Aikanu la plak, siot tol >,<" lintang pukang aku lari, time ni gak la aku boleh lari atas laut!!!hahaha..


ak bangge la dengan kebolehan aku tuh..gagaga..lari punye lari, elak punye elak sampai dekat darat yang aku cakap tadi..dekat situ ramai gile org, pastu ade satu raje ni konon dulu nye nak bunuh aku >,<" pastu ade gajah besar cam dlm cite TORIKO(dlm tu kude tp size die same)..harggghhh!!aku da x paham ngn mimpi aku nih!!!!cukup la stakat nih!!!!

Friday, January 14, 2011

heeeeeeeeeee...just crap..


for the first time i see you
i never expected that
i could see you 
with my naked eyes..
am i dreaming??

for the first time i meet you
i'm shuttering 
gasping for oxygen
my heart about to pop out
am i gonna die??
or its just because of you..

maybe it is
because you are the one
the one that i have been waiting for..

Dal Shabet!!!!

huh tetibe rase cam nak nangis je!!!terharu btol la sebab..sebab.. sebab dpt buat entry baru!!!haha..bapak lame x update >,<" klu post ni cam anti-virus, da bpe byk virus da blog ak ternak..skang kat umah tu yang leh update^^ aku akan masuk kn byk entry!!!!yarggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh~ 1st psl korea la..haha awl2 2011 ni pe nye byk gak girl's group(hoho chuwa!~) name group tu Dal Shabet!
Vicky (비키)
Real Name: Kang Eun Hye (강은혜)
Also known as: Victoria
Birthday: 3 March 1988
Height: 172cm
Weight: 50kg
Blood Type: AB
School: Dong Duk Women’s University
Hobbies & Skill: Movies, sing & dance, rap


Serri (세리)
Real Name: Park Miyeon
Birthday: 16 September 1990
Height: 165.5cm
Weight: 48kg
Blood Type: B
School: Dong Duk Women’s University
Hobbies & Skills: Dancing, listening to music

Ah Young (아영)
Real Name: (to be updated)
Birthday: 26 May 1991
Height: 166.6cm
Weight: 47kg
Blood Type: O
School: Dong Duk Women’s University
Hobbies & Skills: Exercise, studying Greek & Roman Myths, singing, dancing, movies
Jiyul (지율)
Real Name: (to be updated)
Birthday: 30 July 1991
Height: 165.6cm
Weight: 51kg
Blood Type: AB
School: Dong Duk Women’s University
Hobbies & Skills: Studying English, dance, street dance
Ga Eun (가은)
Real Name: (to be updated)
Birthday: 28 July 1992
Height: 172cm
Weight: 47kg
Blood Type: A
School: Myungil High School for Girls
Hobbies & Skills: Working, viewing magazines

Subin (수빈)
Real Name: (to be updated)
Birthday: 12 February 1994
Height: 174cm
Weight: 50kg
Blood Type: AB
School: Chuncheon Entertainment Arts High School
Hobbies & Skills: Taking pictures, walking, singing

wokeh!!!ni la profile awal group ni, bru debut kan..tp sume tggi2 >,<" x caye lngsng..haha..dorg cute2!!!gagaga..td tgk LIVE~perghhhh style syiallll..dorg debut ngn lgu Supa Dupa Diva..best gak la(ak dgr lgu korea sume best >,<") 1st debut pun, ade oldtimer puji kaw2 da(park myung soo, die ni sllu marah org je tp kt dal shabet ni, die puji lak..ptande baik la tuh..haha) hah lupe Serri tu, klu tgk btol2 ade gaye SUNYE!!!!ngeeee...
k la, that's all for this entry^^ if i get any info bout this group..i will post it here^^..annyeong~

Saturday, January 1, 2011

Sebelas??Dua Ribu Sebelas La~

as the new year coming..eh!!its here??!! heyyy u guys, let me introduce this is my friend^^ his name 2011..haha..tahun baru je mesti ade azam baru..perlu ke??maybe untuk jadi kan catalyst kot..kebiasaan nye orang mesti b'azam dorg jadi rajin, nak kawin, dapat banyak duit..mende-mende yang bese je kan~ tah pape je..klu aku, aku nak b'azam utk jadi masked rider!!! broomm~~! HENSHIN~!
xpun, b'azam diculik oleh alien ke, gempak2..leh aku b'kawan dengan dorg, tu pun klu x kene operate dulu la >,<"..mungkin gak ak nak b'sayap la!!!leh aku fly ke sane-sini, "wahhhh smart tol umah aku dari atas lngit pe nye!!!" gagagaga...pape pun klu nak azam tu jdi, work for it ok! dun just sit there and hoping..thats suck~ ^^
new year~ macam-macam care org celebrate..konsert la, bunga api la, parti bogel la(hoho ni agak caya la!gagaga), beromen la(yang ni org-org pandir je), minum arak(astaga..ape nak jadi nih..), b'doa untuk kejayaan pada new year pun ade^^..tu la manusia, ade je care nye..haishhh..tp aku ngan geng-geng aku semalam, sambut dengan futsal je, org da start bebunga api ktorg tgh seronok shot goal!~gagagaga..best!rugi gak la rse x tgk bunga api (ade awek tgk bunga api best gak, ni sorg >,<" )..pas abis tuh, pegi men DOTA lak..syok2, lagipun last utk ktorg sbelum abis cuti..sume da nak p sambung blaja blik (gud luck guys!)..tapi ak agak happy la smbut ngan futsal n DOTA sbb futsal straight game team aku menang..hahaha..DOTA ade la menang 2,3 kli^^ cukup puas la..n aku m'jadi ready tok blik ke U..muahahhahaha..


hurmmm..aku n geng aku gak, buat salam pkenalan ngan 2011 dengan p karoke td..haha..plan nak 2 jam tp ujan lak tdi..siot tol, xpe malam ni sambung eh..bwahahahah.. celebrate yng beria-ia x pelu kot..sbb new year ni sume permainan yahudi!!!hahaha..nak srh org leka je..pk-pk kan la ye..ahaks~ ape yang aku jadi pada tahun 2011 ni kite sume pun xtau..aku harap 2011 nih, aku leh dapat DEAN!!yaaayyyy~! transformer 3 gak nak kluar taun nih, gile x sabar tol..hoho! "sUKIE" hopefully m'jadi la eh^^ lookin' foward to see u~! ui ui ui.. lets pray for our wealth n health in 2011, we will never know untill we try to fight along it^^


p/s : lol, baru sedar ni post 1st tok taun ni >,<" (precioussssss~~)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...