Saturday, January 1, 2011

Sebelas??Dua Ribu Sebelas La~

as the new year coming..eh!!its here??!! heyyy u guys, let me introduce this is my friend^^ his name 2011..haha..tahun baru je mesti ade azam baru..perlu ke??maybe untuk jadi kan catalyst kot..kebiasaan nye orang mesti b'azam dorg jadi rajin, nak kawin, dapat banyak duit..mende-mende yang bese je kan~ tah pape je..klu aku, aku nak b'azam utk jadi masked rider!!! broomm~~! HENSHIN~!
xpun, b'azam diculik oleh alien ke, gempak2..leh aku b'kawan dengan dorg, tu pun klu x kene operate dulu la >,<"..mungkin gak ak nak b'sayap la!!!leh aku fly ke sane-sini, "wahhhh smart tol umah aku dari atas lngit pe nye!!!" gagagaga...pape pun klu nak azam tu jdi, work for it ok! dun just sit there and hoping..thats suck~ ^^
new year~ macam-macam care org celebrate..konsert la, bunga api la, parti bogel la(hoho ni agak caya la!gagaga), beromen la(yang ni org-org pandir je), minum arak(astaga..ape nak jadi nih..), b'doa untuk kejayaan pada new year pun ade^^..tu la manusia, ade je care nye..haishhh..tp aku ngan geng-geng aku semalam, sambut dengan futsal je, org da start bebunga api ktorg tgh seronok shot goal!~gagagaga..best!rugi gak la rse x tgk bunga api (ade awek tgk bunga api best gak, ni sorg >,<" )..pas abis tuh, pegi men DOTA lak..syok2, lagipun last utk ktorg sbelum abis cuti..sume da nak p sambung blaja blik (gud luck guys!)..tapi ak agak happy la smbut ngan futsal n DOTA sbb futsal straight game team aku menang..hahaha..DOTA ade la menang 2,3 kli^^ cukup puas la..n aku m'jadi ready tok blik ke U..muahahhahaha..


hurmmm..aku n geng aku gak, buat salam pkenalan ngan 2011 dengan p karoke td..haha..plan nak 2 jam tp ujan lak tdi..siot tol, xpe malam ni sambung eh..bwahahahah.. celebrate yng beria-ia x pelu kot..sbb new year ni sume permainan yahudi!!!hahaha..nak srh org leka je..pk-pk kan la ye..ahaks~ ape yang aku jadi pada tahun 2011 ni kite sume pun xtau..aku harap 2011 nih, aku leh dapat DEAN!!yaaayyyy~! transformer 3 gak nak kluar taun nih, gile x sabar tol..hoho! "sUKIE" hopefully m'jadi la eh^^ lookin' foward to see u~! ui ui ui.. lets pray for our wealth n health in 2011, we will never know untill we try to fight along it^^


p/s : lol, baru sedar ni post 1st tok taun ni >,<" (precioussssss~~)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...