Sunday, January 16, 2011

Sem4 First Week

lagi entry!!!!gagaga..pulun kaw2 la, da dpt gune tenet..heeeee..klu kat umah sewe, nak bkak blog pun tggu 2jam bru siap loading..seperti menunggu deodorant mngeluarkan buah je..entry ni aku nak cite camne kelas aku la^^ 1st klas aku, cam bese la lewat~ sape yang lambat siap tuh??!!hainizam la..bgun 7.30 mandi 10~20minit >,<" wlpun lambat mandi tetap mandi..hahaha..klas MGT(managemnt), hambiikkkk!!sume m'bace n m'hafal WTF!!!pening la camni..hargghhh??!!!rabu 4 klas??!!aku ingt koko xde da, free la ckit..ni 4 gak, syial tol..da la byk klas abis kol 6..hahaha..


sem ni gak aku amik QMT a.k.a statistic, subjek ni agak senang la..tp klas 1st!!!kne buat sudoku!!ape tu sudoku!!!!aku pnh dgr, tp x penah lak nak cube..mule2 cam xcited la sbb mnde baru..ttibe pening pale aku buat, cam nk putus da urat otak..gile tol..pasni aku xnk tgk da sudoku!!!


xcukup ngan mende nih..klas JAVA 2, masuk2 trus kene buat coding..haha..otak bkarat, srabut gak la nk ingat kn blik..nsib bek aku minat subjek nih..dapat la gak buat^^ n nsib baik gak la bukan sume klas yg buat camtu..still ade lepas kan awal, HEAVEN!!! mggu 1st tu aku plan nak buat la nota ari sbtu ahad tuh..mungkin krajinan aku bkn pada tahap dewa lgi la, ak tlupe!!!pastu fogging nye pasal la nota aku x siap!!!!cilakak nye fogging(pdhal xde kne ngene pun..gagaga..) niat ade tok buat pun da cukup la kot..nota tu slow slow kayuh buat pun xde masalah pun..macam tu je la mggu 1st aku di Uitm stelah dringkas dan di censored beberape mnde..hahaha..seblum aku b'undur da m'jahit luka di lubang tinge yg tlah di korek sambil menulis entry trime la pantun yg x seberape nih...


masuk kelas bermain sudoku,
bermain sudoku sampai t'putus urat,
pegi ke 7e membeli pucuk paku,
daging kat dapur bile nak kerat???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...