Saturday, February 19, 2011

CuciritAn

Just a little bit lonely
Just a little bit sad
I was feeling so empty
Until you came back
Until you came back
Until you came back
ouhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
soley soley~

haha..lagu ni sangat lucu la, da la lyric bapak xde pape nye >,<"
lagu ni jadi pemes dgn cite Hantu Kak Limah..haha..
budus tol timing abi(johan) ngn usop tuh..pecah bulu ketiak tgk..
ape yang aku nk tulis ni xde la b'info lgi padat, hebat, t'unggul,
b'mutu tinggi, grade AAA or mantap dan terhebat..
saje nak mnyemak kan entry je sbab da bape lame x tulis entry baru..
aku juz nak tanye, b'salah sangat ke org yg salah sbut pkataan??
patut di sumbat ke dalam penjara ke??
patut di sebat sampai kenyang ke??(dgn nada che' nin)..
tp klu "membahan" org yg silap ckp tu mmg syok!!gagaga..
tp bebaru ni, cam ak je byk silap..syial tol!!!^^
male oh male~!!!(jgn sbut dlm english lak >,<")
aritu aku lepak2 ngn dakni, syok2 ckp t'lepas pktaan "male" nih..
aku nk ckp "bile pempuan lalu pndang ngn mate laser n scan" tapi setelah
dicompile dgn padat dan b'kesan skli..kluar la output MALE~
perlu buat kamus tok kami ke??
kene b'keje tok kamus dewan ke??(masih che' nin)

p/s: thanks pada sape2 yg wish b'day aku aritu!!hahaha..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...