Wednesday, February 2, 2011

CuritCuritan

"kau insan misteri
penuh rasa cinta.."
-sera_dibadai asmara-

hahaha..syok gak lagu(Fiq yg promote) ni time tarik die la..aku sebelum masuk U bukan tau sgt lagu2 melayu nih >,<" sbb selalu dgr lagu anime, pastu english( yg ni pun bukan yg pemes2..hihihi) , korea(yg ni syok^^)..radio pun jarang dgr, ade la lagu yg baru2 aku tau..tp aku nyanyi2 ckit kat skola, dakni kate lagu gay~ siot tol! padahal dakni pun dengar gak last2..tp sampai ke sudah aku x ske ^^..aku start dengar byk lagu melayu pas karoke! karoke t'lah banyak mengajar ku dgn lagu melayu!!!haha..best o0o, sbb senang nak karoke la..tp lagu2 lame la bkn lagu bru2 nih..karoke smpi abis oxygen kat dalam otak ni >,<" tinggi sgt lagu nye..mane x nye, kwn2 aku pun sume pakat dgr lagu rock kapak gini..hoho..baru2 ni, aku p Shah Alam tuh, naik kete ngan dakni..pasang radio nk ilang kan bosan, macam2 lagu ade n aku rase DISISIHKAN!!!!sbb kebanyakkan aku x tau..hahaha..so, klu xnak rase disisihkan~ dgr2 la lagu bangse kite ye^^ maju kan industri hiburan kite sendiri!!!wakakkakakkaa..

1 comment:

  1. sila latih kan diri anda banyak2 supaya menjadi master untuk tarik menarik lagu melayu..hahahahaha
    nnt kita pergi mercu ramai2 ahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...