Tuesday, February 22, 2011

You're Beautiful..




Emmm...nak buat entry pasal drama korea la..drama ni lame da, tp syok ouh!!recommend2 ^^
You're Beautiful a.k.a 미남이시네요, tahun bile keluar pun aku da x ingat..tp kan, x silap aku mi nam(미남)  tuh maksud die "handsome", asal jdi beautiful??hummm..bia la lupe kan..gagaga..kisah cite ni sorg awek tu nyamar jadi laki sbab nak ganti abang die masuk band skejap..da masuk tu, macam2 cite jadi(malas nak cite sgt..wakakkaka) dalam drama ni ade 3 hero, main hero tu aku x pnh tahu pun..yang lagi 2 org aku tahu, Yong Hwa(CN Blue) ngan Hongki(FT island, syok siot band ni^^ CN Blue pun same)..aku ske Yong Hwa sbab die nampak style gile!!gentlemen lak tuh..hahaha..tp Mi Nam a.k.a Park Shin Hye tu leh plak x suke kat die, pening2..mungkin nak di jadi kan cite kan..haha..lagi satu, UEE After School!!ade gak, die jadi jahat..cam syial la, bapak jadi care die b'lakon..aku leh x ske die kjap..wakkakakaka..cukup la ni, malas nak cite panjang..nak tau pasal drama ni, tgk la sendiri..lagi sekali nak ckp, ni drama lame ye, x lame sgt kot..drama ni ade 16 episode~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...