Friday, March 4, 2011

Blog Ku Baru??

annyeong~! sihat x adik-adik??(tiru gaya host kanak-kanak..gagaga..) b'abad gak aku x bukak dan update blog nih..mule-mule aku da give-up da nak update sebab blog aku da kene attack dengan virus-virus fonts(tu la pandai-pandai lagi tuka fonts..gagaga!)..


tapi tadi ketika aku sedang busy menyapu habuk-habuk yang berselerak kat rumah nih, aku t'pikir pasal templats tuh..aku x b'harap pun blog aku ni elok balik, nervous gak la nak click ke templats link tuh..jeng3!! semua kembali seperti sedia kalaaaaaa!!!! (tetibe teruja lak gagaga..) ape lagi, semangat nak update tuh datang balik..SEMARAK KAN KUASA NAGA~!


kaler theme blog ni pun aku tuka gak..warne pink!!heee..baru la harmony ckit orang nak bace(klu la ade org bace kan..gagaga) lagi satu sebab aku x update dan usha blog aku nih..sebab busy sangat (kot)..banyak test dan quiz, assignment pun ade..tapi semua dengan jaya je aku harungi walaupun pun pedih da tergiris jari-jemari aku..


huh tapi assignment HTML(klu x tau HTML, tanye Adam eh..) tu la paling fighter, esok nak anta baru aku siap kan..pastu da siap, dan2 plak ade silap! supp sapp sup sappp sup siap gak akhir nye..nasib baik ari jumaat klu x tau la..(ape kaitan nye??huh..)


ni la banner tok assignment HTML tuh..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...