Monday, March 7, 2011

Inter Cost..eh Course..

holla~! blog sensasi!! blog hebat!! blog b'infomasi!! terunggul mantap dan padat!! haaa..sume tuh bukan blog aku, aku x rase pun blog aku ni dapat menjana ekonomi negara..tapi dunia leh kot..gagaga..






minggu lepas, ade bola sepak antara course..aku dengan geng-geng aku masuk, wakil computer science..keluar tv tuh, tv3 kot..tapi klu la btol kan..hahaha..kitorang nih main masuk je, bola pun jarang-jarang main..bebekal kan beberapa kali latihan yang "mantap" kat STADIUM JENGKA, kitorang join event tuh..


sebelum ni, aku dengar dakni ade buat friendly dengan BM..kene bebelas kosong gak la..demm! bapak banyak kene tibai >,<" tapi dengan fikiran positive aku..maybe dakni bagi peluang untuk BM rase menang besar kot(agak nye..)..


first game, kitorang lawan Ladang..fitness dorg ni hebat la, sebab banyak buat xtvt physical kan..kitorang nih, dok depan computer je reti..hoho..mule - mule, goyang gak la, sem lepas ke time part2..CS kene belasah 6,7-0 dengan Ladang..bale bale..tapi sem ni, memang x dapat la nak kalah kan kitorang camtu walaupun kitorang memang btol2 kalah dengan Ladang..haha..tapi xde la seteruk dulu(zaman-zaman jahil)..fight gak la, 3-2 je kalah nye..


second game, lawan EC..sebelum ni, macam-macam cite pasal EC ade..dengar cam nak lawan Liverpool je(thanks to Liverpool kalah kan MU..gagaga)..time game, CS yang macam control game, marking sane, stop ball sini, shoot goals kene palang..free kick lagi..haaaa macam menang besar je kan??hakikat nye kalah gak..hahaha..game ni, EC nampak pressure dengan kitorang..sebab sebelum main, ade dak EC cakap "xpe, dorang duduk depan komputer je.."(lebih kurang camni la..XD), abis dorang yang asyik ukur jalan tuh??isk isk..da main baru tau, depan komputer ke x..hoho..


hurrghhh..

2 comments:

  1. walaupun kalah, tapi kalah dengan bermaruah juga kan ? hehe
    next game. kasi menang ek ! CS serba boleh !*walaupun ngadap PC jerk.

    ReplyDelete
  2. hahaha..wokeh2 next game..yakin menang la!!
    CS hbat!!EC da goyang ckit aritu..hoho

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...