Friday, March 18, 2011

QMT and TMQ

Huh..pagi yang hening lagi tenang, ditambah pula dengan bunyi gendang gendut tali kecapi membuat kan aku nak update blog je..nasib baik la nak update, typing je..kalau kene tulis pakai pensel pastu scan masuk kan dalam blog..scanner xde pulak, kene pegi kedai Pak Leman belakang umah Mak Senah, baru la boleh update..urghhh!! boleh menyebabkan Civil War camnih..

QMT~ QMT~ subjek ni aku da cop sebagai killer subjek aku semester ni kot..pening siot nak buat, memang la senang kan..tapi aku x reti nak keluar kan die punya information dari soklan >,<" kalau ade duit RM100 lekat kat celah tayar kete kebal, boleh lagi aku cari ikhtiar nak dapat kan nye..

aritu time test QMT, masuk Dewan Kuliah dengan penuh semangat waja lagi kental..berbekal kan sebatang pen pinjam aku melangkah masuk..duduk kat kerusi pun konfiden je, maklum la sebelum  pegi test da tengok sikit - sikit nota die..da dekat dalam, aku try la mencari sumber - sumber jawapan, tapi percubaan tu x membuah kan hasil..dammit!

test start..aku bukak ketas soklan..perghhhh soklan senang tuh!! pastu aku tengok housemate aku a.k.a Adam yang berada di longitud 67* dan altitud 32*..rupe nye same je macam aku, xleh jawap..haha..soklan senang tapi idea untuk jawap, xde :- lupe formula^^ walaupun xleh buat, aku buat penelitian yang tajam dekat kesemua soklan.."hurmmm..keluar ni, masuk ni, tolak pastu factor kan die...errrr..syial!!" mulut aku berkumat - kamit..

setengah jam kemudian, xde perubahan..masih kosong ketas jawapan aku..hehe..aku plan nak keluar da time tuh, anta ketas kosong..nampak sangat jahil nye kalau buat macam tuh..ape lagi, pembikinan formula sendiri di jalankan sebab lecturer aku penah cakap " walaupun xtahu, buat aje..jangan tinggal kosong.." *sambil terbayang - bayang lecturer di atas kepale ku* 

kompom fail la nih..dammit!

disebabkan kejahilan aku dengan QMT nih, tadi aku pegi belajar dengan classmate Adam iaitu Bella..hurmm time die nak ajar tadi, aku memang kosong gile la >,<" macam budak yang hingus nye meleleh pastu lidah membersihkan nye..heeee..bla bla bla bla..akhir nye aku paham da serba sedikit pasal QMT nih..thanks Bella!!nanti ajar aku lagi ~ tapi aku pelik kenape die kate aku garang, padahal die yang mengajar aku..nampak macam pengedar ganja sangat ke muke aku nih??grrrr...

QMT..QMT..QMT..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...