Tuesday, March 22, 2011

rambut perempuan perokok??

Tahukah anda tentang rambut anda??Rambut nih terbentuk hasil daripada gabungan 50.65% carbon, 20.85% oxygen, 17.14% nitrogen, 6.36% hydrogen, dan 5.0% sulfur, ade lagi la minerals lain malas pulak aku nak list sume >,<" aku ni bukan la pemalas orang nye tapi M.A.L.A.S ni sebenarnye..huh kang masuk topic "malas" pulak kang, stop stop..syial~ menurut ape yang aku bace gak, rambut kite tumbuh setengah inci per bulan..agak slow la kan?rambut perempuan lebih cepat panjang dari lelaki..aku terpikir gak kenape, aku terpakse pergi ke library(tidur) untuk "mengkaji" kejadian yang amat misteri lagi..errr..lagi..eeerr..

akhirnye aku dibuntu kan dengan satu konklusi, iaitu perempuan xde bulu kaki yang panjang rupe nye..growth rate bulu kaki tuh pergi ke rambut!!tapi ade gak lelaki yang bulu dorang "segan silu" nak tumbuh..dorang mungkin t'golong dari golongan lelaki - lelaki pelik dan jambu-wannabe..menarik bukan??(menarik ke?aku sendiri pun rase x..ceyyhh~)


orahhh~! kite pergi ke point sebenar entry kali ni di tubuh kan..aku nak cite pasal perempuan yang membeli rokok di kedai pak cik kudai di lorong rokok 2, yang dulu seorang perokok tegar dan sekarang telah b'henti merokok dan menjual rokok pula, lalu di beli oleh perempuan yang ingin menghisap rokok..perghh abis nafas >,<" kalau di compile kan jadi la "perokok wanita"..hee..aku x kisah sangat pun pasal perokok perempuan nih, tapi x sedap mate memandang kan..kan kan kan??da la kekadang isap rokok mengalahkan lelaki..eh mengalahkan?? rokok memang d'label kan untuk lelaki saje ke??

bagi sesiapa yang melayu tuh, kite ade adat dan budi bahasa..so, x manis la kan tetibe tengok ade rokok kat tangan(try taruk kat kaki, mungkin orang akan pandang lain ckit..gagaga..) muke da cun, kelihatan ayu! putih pulak! HOT b'kain belah! pakai tube lagi tuh! walaweh!! eh eh yang due last tuh xbagus pun eh..hahaha..

lagi satu tempat aku belajar ni jengka a.k.a bandar melayu..bukan macam bandar - bandar besar cam KL tuh..maybe kat sane, binatang pun isap rokok agak nye..sebab maju sangat >,<" jap jap..kalau la jadi camtu, try pusing dalam zoo nampak beruang isaaaa.......erghhh..seram x?seram x?haha..

p/s : kejadian rokok merokok di atas bukan berlaku hari ini ye..biasa nye, orang terus post ape jadi kat dorang..ngeee..

4 comments:

  1. saya penah makan biskut rokok...taw tak biskut tu yang ne?..besh...ade perisa coklat pandan n stobery..hahaha..

    ReplyDelete
  2. tau2..pandan nye sedap!choco pun! strawberry!! sume pun best..hahah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...