Tuesday, March 15, 2011

Tsunami n Etc


erghhh hujan lagi..gile la, tapi lagi kaw hujan kali nih..bukan sebab lebat tapi ura - ura mengatakan bahawa air hujan dalam masa terdekat ini mengandungi bahan - bahan toksin yang boleh menyebabkan side effect yang bahaya terhadap manusia(wahhh cam ayat science da..heee).. so, hati - hati la kalau hari hujan tuh..sedia kan payung sebelum ujan, ready guni beras pun ok gak..xpun topi jerami cam orang - orang jepun dulu kala..perghhh bapak style!

ades~ lupe pulak nak cakap sebab hujan jadi camtu >,<" sebenarnye ade letupan Nuclear kat jepun hari ahad aritu..aftermath la tuh, da kene gempa bumi jumaat baru - baru ni..tapi kan kalau korang tengok cite - cite superhero, semua jadi kuat lepas kene radioactive tuhhh..rase - rase cam nak p mandi hujan je sekarang..mane tahu dapat superpower gak..gagaga..(jangan amik seyes pasal superhero nih..kang x pasal - pasal keluar paper "Seorang Remaja Lemas Bermain Air Hujan..")..

baru - baru ni, 2 kali selseme dalam mase 3 hari..pengalaman yang menyeksakan, hampir tercabut hidung aku nih dibuat nye..tiarap sikit terus mengalir je hingus, ikut hati xnak pun hembus..nak biar je, tapi ni meleleh nak sampai ke lutut da..xleh jadi >,<" lagi satu, selseme berkait dengan bersin..bersin x jadi, cam !@$#^*! rase nye, boleh bawak kepada pembunuhan antara hidung dan hidung camnih! tu kekadang terdetik gak "betul ke idung aku nih, cam x dengar arahan je..banyak main plak.."

playboy?buaya darat??what is this??jahat sangat ke muke aku nih, sampai ade yang nampak macam tuh..aku ni la orang paling pemalu kat U ni(ceyyyy~)..gagaga..tapi hati ni xjahat pun, baik pun x sangat..bahaya sebenarnye tulis camni, nanti ade orang kate lain pulak..manusia kan, bukan ungka..hehh..tapi ok gak orang nampak camtu, baru la tenang sikit..tenang aku nak bersama orang yang aku suke(wahh wahh taman ke nih??gagaga..)

tulisan buruk, cakar ayam, tulis seperti ular memegang pensel..aku bukan nak cakap tulisan aku camtu, tapi sekadar x kemas je la..haha..aku bukan xnak tulis kemas, nanti nampak cam tulisan Alexander Graham Bell pulak..lagi satu jadi camtu, sebab aku mementingkan mase, so, tulis cepat lagi tangkas boleh mengurang kan penggunaan mase..mase la salah sebenarnye..hoho..aku ingat tulisan aku teruk, rupe nye ade lagi yang teruk..betul x wahai Zahir a.k.a Boo??berubah la ye..hahaha..

p/s: aku memang malas menulis pun..haha..

1 comment:

  1. woi cilake ko ingat tlisan ko lawo sangat supe je dengan aku...xde makne nye aku lagi buruk..agagaga

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...