Saturday, March 12, 2011

when Rain start falling..

diari semalam : -semalam hujan..hujan lebat..lebat sangat..sangat sejuk..uuuuuu~ End.


semalam aku terpakse balik umah, sebab da kompom kan dengan driving teacher aku untuk menghadiri AMALI (padahal boleh cancel..hihi). tapi ujan lebat sangat, "perghh..baju - baju kotoq ni camne (da memang kotor, redah je la kan..kan3??), hujan ni..basah kang susah plak.." ,  dalam hatiku bebicara..haa ! aku telephone mak aku..


aku : salam mak..
mak : w'salam..awak jadi balik x??
aku : emmm macam jadi macam x..
mak : hishhh mane satu nih??!!
aku : ok ok..x, baju ni camne..hujan ni kan..
mak : xpe, bia mak datang amik baju tuh..
aku : abis saya camne??
mak : ikot awak la, mak kisah ke baju tu je..basah nanti susah..
aku : @#$%$#*!..


gurau2..xkan la mak aku cakap camtu kat anak laki bongsu die nih..gagaga..beberapa minit berlalu........shhyyuuuuuuuhhh~ mak aku pun sampai.. da sumbat baju dalam kereta, aku pun membuat pergerakan dengan Rosalinda ku a.k.a Ego cabok aku tuh..vroomm vrooooommm~!ehh ehh minyak x cukup lak..p petronas dulu..hehe..
aku : bang 5 hinggit ye..
petronas boy : ahha orite!


perjalanan bermula bebekal short pants dan sweater hijau..perghhh lebat syial!!jalan pun makin banyak lubang >,<" terkapai - kapai gak la aku bawak moto nih..dengan semangat yang kental dan di temani hujan - hujan lebat nih, sangat gembira rase nye ! time ni x rase sejuk lagi, lepas sampai kat simpang jerantut..air hujan mule memasuki boxer ku..wuuuuuuuu sejuk nyeeeeee !!!! t'getar - getar guwa T.T ..malas la aku nak cite panjang, aku nak gerak ke jengka balik nih..lain kali sambung yee..tunggu part. 2 tau..gagagagaga..


p/s : erhhh masih lagi hujan..



edit2..

huh blog ni sebenar nye patut d'update time aku balik semalam kot..tapi internet da kene potong..dem!!
adik aku : ijam, internet da kene potong..
aku : laaaaaaa..asal plak??
adik aku : tiga bulan da x bayar memang la..da bayar broadband awk tu je..
aku : ehhh yeke ? tapi cam lame sangat je x bayar..
(suara - suara kecil..)
abah : klu abah bayar pun, bukan abah boleh guna pun..hangpa gak yang guna, dok perabis kan duit aku je..

perghhhh pedih ~! pastu aku try la bukak gune broadband..lembab macam ungka! mood : xmood..
aku pun duduk atas katil, lame sikit landing..pastu amik selimut tutup muka~ krooohh krrroh kkrooh ~! syok nye tido..then aku bangun pukul 7 pagi esok nye..total 12 jam aku tidur, wahhh da lame x tidur camtu..puas?? sakit tengkuk ade la..

tidur lame yang x memberi hasil..syial~!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...