Thursday, March 24, 2011

A. Y. A. M.

"Ayam... Bermacam ayam
Ada ayam kampung, ayam hutan, 
ayam siam, ayam peti, ayam belanda
Macam-macam, perihal ayam
Hangat-hangat tahi ayam, sabung ayam, 
nasi ayam, telur ayam.."

A.Y.A.M or C.H.I.C.K.E.N adalah seekor binatang yang sangat sedap kalau di buat gulai atau di goreng kunyit lalu di cicah sambal belacan! perghhhh~ nikmat nye..tapi aku x suke makan bahagian isi ayam >,<" daging die keras, drumstick peberet tuh, tang dada pun caya jugak!!heee..macam nak tulis entry pasal resipi ayam je kali ni kan??mule - mule sediakan 
-5 bijik bawang besar
-2 ulas bawang putih
-serbuk kunyit
sungguh ke nak tulis pasal resipi???dammit..ape yang aku buat nih -___-"

pada zaman dahulu, di sebuah kampung yang di beri name Kampung Reban terdapat 2 ekor ayam jaguh yang sangat hebat bernama Tyler dan Ahmad..setiap kali ade competition(yang macam dalam DragonBall tuh..) dalam negara dorang, salah seekor dari dorang ni akan menang..tetibe pada suatu hari yang meriah, Kampung Reban telah di serang oleh seekor Naga Hitam Sisik Emas..hampir musnah kampung itu di buat nya, pada masa yang same Robert dan Ahmad telah berpakat untuk bekerjasama untuk menentang NHSE itu..

errrr..ape yang aku buat nih??nape aku cite pasal Negara Ayam lak nih >,<" aku just nak cite pasal name aku yang ke-xx..name yang di cetus time aku membuat rambut mohawk, tapi skang dah botak pun masih di gelar "ayam"..padahal ramai lagi yang berambut mohawk sampai ke saat ini..kekadang aku juga digelar sebagai "bapak ayam" grrrrr..nampak cam jahat bebenor nye kan??haha..tapi syok gak, bapak ayam tuh! loaded syial!haha..oh lupe! ade audition untuk jadi "anak ayam"..kepada sesiapa yang berminat sila bagi no ic, name dan no matrik eh, terima kasih^^

p/s : atas sekali tuh lirik lagu jalil hamid - ayam..recommended~ lagu ni penah menag awards, 3 kali x silap..

2 comments:

  1. ayam3..da macam ayeemayam.com aku tengok..haha.!
    ayamm pakai kasut ade.?

    ReplyDelete
  2. haha..mungkin nanti ade kot..kite tnggu je la..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...