Saturday, April 30, 2011

sesat??WTF..

okeh! final sudah abis, makne nye tamat la sem nih..jangan sampai tamat xmasuk-masuk da la, bukan cakap dismiss..tapi mane tau die nak p kerja kat Giant ke Umart ke..nak cari duit lebih la kate kan hoho..

macam bese la, setiap kali pape event abis..kompom ade entry pasal event tu kan, aku pun xtau kenape macam tuh..entry aku kali ni bukan untuk penutup tapi ingin mencerita kan jalan-jalan dan liku perjalanan ketika exam..



cam susah je kan??x, sebenarnye sepanjang 3 sem + sem 4 sikit aku amik final, x penah lagi x jumpe kelas >,<" semalam la (Jumaat, 29 April) pengalaman tuh..sampai da la agak lewat, selalu ade la t'dengar exam katne tapi time tuh aku just dengar *tiiiiiiiinnnnnggggggg~* abis blok I and J aku pusing, masih lagi x jumpe..siap usha-usha dalam kelas~! wah cun nye awek tuh!! tapi tu bukan masalah nye, sebab waktu tu exam lagi penting..


sambil termengah-mengah aku pusing cari kelas, ade pengawas exam panggil aku..dalam ati "yaarhh akhir nye jumpe gak!!"
pengawas exam : eh eh cari kelas ke??
aku: aah..ni paper ape??
pengawas exam : awak hanif ke??
aku : >,<" sape plak tuh..xpe la, salah kelas la nih..
pengawas exam : ouh yeke??awak lambat da nih, try pegi tanye urusetia kat bawah tuh..
aku : okeh2 thanks k..



aku pun pegi la usha kat bawah tuh...*ppponnnggg~!* xde orang pun, syial kene tipu nih..pusing punye pusing, aku da decide, kalau p blok J balik xde jugak kelas..aku balik umah trus, tapi nasib menyebelahi aku kot..pengawas yang first aku jumpe (aku x cite pasal die nih) die panggil aku then die call member die, tanye pasal kelas aku...waaahhh syukur btol!!hahaa..


so di pendekkan cite, sume paper sem ni aku amik..hahaha paipai~!

Thursday, April 28, 2011

Lee Hyori ke Theory??

Lee Hyori ke Theory?? da memang kompom pilih Lee Hyori kan..walaupun dalam keadaan kritikal pun, Theory je boleh selamat kan aku..aku still pilih Lee Hyori, kenapa?? sebab die adalah Lee Hyori la..haha..bekas Sexy Queen korea tuh, Lee Hyori ni penyanyi..start debut dengan group Fin. KL then solo..aku rase antara member group die, die je la paling menyerlah lepas solo..skang walaupun umo da 30-an tapi still caya !!! U-GO Girl!!!hahaa..
kalau thoery lak?? antara mende yang aku x brape nak minat la..sesuatu yang kene membaca dan m'hafal, tapi jangan salah paham lak..m'baca tu amalan yang mulia, MARI MEMBACA!!!! *sigh* membaca theory ni lain kategori kot, sebab bukan sume theory korang..ehh aku suke bace..aku memang suke membaca! tapi bace komik la..haha..komik leh buat aku lupe jap dunia luar??betul ke?ntah la..gomu gomu noooooooo~


dalam atmosphere exam skang kan..banyak la subjek yang ade theory, so, aku cube la membaca 'beliau'..dengan berat hati b'sungguh-sungguh sampai letak stick kat mate takut tertidur and papan b'paku kat bawah dagu..tapi masih lagi aku x paham, satu page dalam sejam la..aku bace tapi x masuk hahaha..demi mengatasi masalah ini, 50 tahun lepas aku telah mengkaji satu teknik untuk diri aku..iaitu, suruh orang lain study pastu explain kat aku, aku boleh paham la camtu^^ 


kekadang aku pelik gak la, ape yang aku study x masuk tuh boleh keluar time exam..huh..adakah aku ni "peter pan"???hurmmmm..

p/s : Lee Hyori dengan Theory tu xde kaitan pun..saje je cakap hahha..tapi aku memang suke Lee Hyori^^ dan rajin-rajin kan la membace k!

Tuesday, April 26, 2011

At last AGM

huh akhir nye AGM sudah berlangsung..bukan Anugerah Gemersik Metropolitan ye, Annual General Meeting sebenar nye..alaa event nak gugur taraf and undi calon exco-exco tuh..kalau ikut melayu, Perjumpaan Tahunan Awam??asal pelik je bunyi..haha..

walaupun ramai yang x datang tadi, mungkin study untuk mendpatkan A+ kot..bagus betul mereka! tapi kawan-kawan aku yang amik calculus 2 esok tuh..gambatte neh!!! event still smooth la..Nad~! asal kau buat sume mende??mane kau punye assistant??haha..riuh rendah gak la AGM ni, and cam biasa la..ramai yang aku x penah tengok pun ade kat situ..dorang CS ke???!!!hahaha..



setelah macam-macam exco da kene pilih.."The Timing is Now~!"( Yoo Jae Suk, 2008) part nye election..ramai gak la classmate aku kene pilih^^ congratz to Aziela, Adam, Bella, Bad, Aini dan Fitrah yang menang tanpe b'tanding..da la exco pegang duit, abis la duit menghilang nanti >,<" yang lain tu aku x bape ingat, sry eh..part-part lain pun same la, congratulation!! huk huk huk~!


as for me?aku kene jadi PRESIDENT my.Tech..pergghhh bapak besar syial jawatan, ape aku nak buat nanti??aku jadi calon pun nak penuh kan ruang je..and nak try ubah 'kehidupan CS', kalau x lepas, aku resign je..hahaha..aku pun x expect menang, maybe sebab semua x datang kot..kalau semua ade, boleh kalah gak aku..

eeeerrr aku x penah pun jadi pape camni sebelum ni..jadi pengerusi time skola pun, aku x penah buat pape and x penah amik tahu..haha..kalau myTech ni, siap kene b'ucap kat depan ! gile laaaa..nebes syial, aku xtau nak cakap pape pun tadi..hanya mampu tersenyum^^ (Aziela kate muke aku merah gile..huh)..nasib baik ade yang menanya, boleh la aku menjawab..nak harap kan aku sendiri yang bagi ucapan..memang xde la..hoho..

hurmm pasni kene banyak kenal dengan junior pulak la..terserempak kat tengah jalan tuh, kalau x layan mintak maap la ye..sebab memang x kenal ^ ^ pape pun aku puas ati dapat assistant yang bernama Aziela..haha..senang nak buat keje..sampai sini je la, aku xleh nak tulis beria, ngantuk da nih..idea xde sudah ~

p/s: "we are CS!!! we will unite!!! " tolong la nak unite kan same sendiri tu k~!

Monday, April 25, 2011

QMT == TMQ again..

gundah gulana, resah risuh, kacau bilau dan porak peranda di hati telah hilang seperti kentang putar dimamah bumi..kenapa??sebab QMT(statistic) sudah habis..haha..dalam 4 sem nih, aku rase subjek ni la yang paling boleh menghantui aku >,<" apakah sebab nye?? mungkin disebabkan : -
+selalu masuk kelas lambat
+salin nota separuh jalan
+buat latihan cukup sekadar paham pastu x buat da
+t'lelap yang tidak disengaja kan
+tulisan x bape nak cantik??
+malas nak tanye lecturer
+buat xkesah pun pasal subjek ni..haha
ini lah sebab-sebab die..ade lagi, mungkin aku x perasan je kot..haha..

tapi aku rase semua orang kate subjek ni susah, QMT jadi makin susah sebab differentiate dengan integrate masuk campur..syial betol ~! xpe, aku tabah mengharungi liku-liku perjalanan pahit manis QMT dengan classmateku( CS1104A )..gagagaga..sem depan ade lagi QMT tapi bukan QMT yang same la, yang ni pasal operating kot..kalau masih lagi yang same, makne nye? R-E-P-E-A-T la tuh..haha..aku xnak repeat paper!! leceh nanti, nak arrange kelas la ape la..

cukup la sampai sini aku cite pasal QMT..seram sejuk pulak, meremang-remang da bulu ni haaa..huh *sigh* pape pun thanks pada yang tolong aku study QMT eh, jasa mu amat dihargai..and tenkiu kat Sir Rizal, hontoni arigatou!!!

p/s : mari lah b'doa kite sume pass paper nih..haha..QMT penting tapi kalau x gune untuk kehidupan seharian, makne nye x penting..mende yang x penting tapi kalau gune untuk kehidupan seharian, makne nye penting..so, QMT cukup sekadar tahu..hahah.

Saturday, April 23, 2011

study study and stop..

study study study..adakah itu kerja seorang pelajar??full-time ke part-time je??sebenar itu bukan kerja kite!! sebab kerja dengan belajar itu adalah perkataan yang bebeza..so, jangan t'konfius dengan permainan bahasa yang sangat licik ini..

dalam due, tiga hari ni..aku, adam, n angah telah menjalankan operasi Black SUP(Study Untuk Pass) kitorang hari - hari pergi ke library.."oh library ~ rindu sama kamu !!" sekian lame x pegi library, banyak mende tukar da..hari 1st kitorang pergi, brader kat library da start jage depan pintu da..dapat surat PEKELILING" katenye, rule makin ketat la, kene ade sahsiah tuh..round-neck xleh masuk, selipar jepun pun xleh..yang xleh bla nye brader tuh ade cakap lebih kurang camni..


brader library : bagi yang perempuan xleh pakai seluar atas pinggul..

perempuan itu : ouh yeke?
brader library : kolar baju pulak xleh besar sampai nampak dada..
perempuan itu : (tengok dada die)
brader library : ape lagi zip zip zip cepat..
kebetulan awek tu pakai jacket..aku lepas la, aku pakai baju melayu^^ baju yang kat mane-mane pun lepas kecuali ade game la..



tapi study straight nih(walaupun banyak main-main) memang bukan care aku, adam and angah..sebab melepek-lepek kitorang, tu yang time study banyak cakap pasal mende lain je..kesian la pada sape yang follow tuh *laugh*..input banyak sangat masuk menyebabkan otak aku trashing dan jawab mengarut time final tadi..soklan die berkaitan bank's system ~ mane la aku penah belajar sebelum nih..aku ingat berkait dengan malware, ape lagi macam-macam name malware aku taruk..huhhh..rase cam penjenayah IT lak..haha..


time study QMT tadi, aku terfikir care macam mane nak b'exercise sambil study..mungkin kite patut gune pen or pensel yang berat die dalam 15kg kot..baru lah, naik muscle tangan nih..xyah nak pegi gym or loading buah sawit lagi..kalau betul berat camtu, makin "programmer" la tulisan aku..hoho!
p/s : gambatte neh ! yang tengah final exam skang..haha permainan bahasa atas tu untuk orang xnak study je ^^ adam! angah! malam ni, perjuangan kite belum putus lagi!!

Friday, April 22, 2011

Perlu ke??

perlu ke??"perlu x perlu la brader.." ini la ayat yang biasa orang jawab, kalau tanya camtu..tapi aku bukan nak cerita pasal mende ni..semua cerita yang aku nak mempersoalkan ini berkait dengan si mate satu, encik dajal..mate die bute sebelah bukan kene cucuk dengan pensel 2B steadler k..syyuuuuiiihhhh~~(bunyi angin lalu kat telinga aku..)


aku bukan nak cite pasal kehebatan die bermain wau atau gasing, bukan juga pasal kebangkitan die..tapi jeng jeng jeng ~ pasal kenapa orang mengkaji Freemanson sampai ke lubang jamban..kalau korang perasan, macam - macam kajian tuh orang buat..kekadang mende cikai gile tapi still anggap mende tuh bawah pengaruh Freemanson..


duit seringgit baru, ade jugak yang rajin nye >,<" kat mate sultan tuh kalau lipat ikut belakang gamba boleh pulak jadi symbol Freemanson..padahal duit tu sekadar nak gune p beli cucur udang, aiskrim asam masin dan sebagai nye..xtau la kan tetibe ade orang taksub dan sembah duit seringgit tuh *sigh* 


pasal anime-anime pun ade jugak yang m'gatal nak meng"Freemanson"kan >,<" Eiichiri Oda x bersalah pun, kenapa kamu semua layan die macam tu !!! *hahaha* admiral general Sengoku tu boleh nye banding kan dengan setan dari neraka mane ntah..Oda-san hanya nak m'gembirakan reader je, xkan la die nak kene kaji Freemanson dulu baru nak buat manga..letih gitu, memang ade manga yang  bekait dengan dajal..xpenah pulak tengok dajal jadi hero >,<" 


yang lucu nye, lagu pun ade..lagu blackmetal xnak pulak dorang kaji, lagu tu dah terang-terang memuja setan dan kaum kerabat mereka..ni x, lagu biasa-biasa gak nye amik..kaji lyrics aku x kesah lagi, ni sampai reverse kan lagu then cakap lagu tu ade memuja *sigh*


kajian pasal Freemanson ni memang x salah, malah bagus sebenarnye tapi jangan la sampai mende - mende pelik sangat..sampai every movement yang kite buat, semua jadi macam Freesmanson??huh baik hangpa kaji bulu kaki, tengok ade symbol Freemanson ke x..nanti ade orang jadi pengikut hanpa, kan syok macam tuh!! *ceyy* 


p/s : kebangkitan dajal ni kite perlu tau ~! sekadar tahu pun da cukup bagus ^^ supaya kite x join sekaki dalam mende-mende mengarut..hoho..aku tulis pasal ni sebab aku t'pikir je eh..haha

Monday, April 18, 2011

F.R.I.E.N.D.S n G.Friends

la la la la la~ anak itik tokwi mandi dalam kolam..sakit ape tokwi, sakit sendi tulang??eh eh on air da ke nih..sorry, excited sangat heeee..take 1 take 2 action !!


ada bersama saya dalam rancangannnn Ape Yang Kita Tahu, Kita Tak Tahu ~ hari ini saya ingin membincang kan topic yang x berapa nak hangat dan x berapa nak suam ye..sejuk pun bukan^^ *cukup nijam cukup!!jangan nak berangan ade rancangan sendiri lak..tau la rabu ni exam management..ehh ade kaitan ke??errrr..*

kawan dan awek a.k.a perempuan kawan or teman sepermainan sejati..bagi korang mane satu yang lagi penting??mesti ramai yang cakap kawan kan?kan kan kan??sebab memang betul pun, kite kene penting kan kawan..kawan yang lame la, jangan kawan yang baru kenal dua tiga hari pastu lupe kan awek yang da kapel due tige tahun..tapi kite kene tengok jugak kawan yang macam mane yang kite penting kan tuh..kalau selalu menyusahkan, menyakitkan, menghilangkan selere makan lagi membingungkan..baik x yah amik tahu pasal die..amik tahu pasal burung unta Kak Senah lagi bagus dan mengembirakan hati ~!huk huk huk..

kalau dengan kawan kite lepak2, hilang kan tension, berseronok..dengan kawan boleh ke kite luahkan perasaan??boleh tu memang boleh tapi lepas tu kene 'bahan' pulak..memang syok pun 'membahan' orang nie sebenarnye, nikmat nye seperti makan ayam goreng kunyit di cicah dengan sambal belacan!!!hoho..dengan awek??macam-macam boleh kite kongsi, share..share dengan kongsi bukan mende same ke??huh lupe kan je la..

ok sambung balik :- share macam2, lepak pun boleh, berseronok dan hilang kan tension..ni pun kalau yang faham la..kang mule la " awak ni..asal asyik share mende2 camni??rimas la..benci benci benci ~!" <---lebih kurang la..

we are tied together till the end..
hurmm kekadang kan cube fikir camni..anda dah nak buat bini dah awek anda tuh, pastu anda ade tersakit kan hati kawan anda..mende ni b'kait dengan awek anda, pastu die cakap anda lupa kawan n penting kan awek dari kawan then maki-maki..nak pilih kawan lagi ke, awek yang wife-to-be, yang nak share hidup dengan korang tu camne??ke nak kawin dengan kawan gak??errrr..lain la anda semua telah join club Elton John >,<"

penting kan kawan or awek bergantung pada situasi jugak..jangan mentapir kan diri anda dengan mane-mane skema jawapan final..perkara ini sangat membahayakan pengguna jalan raya ye >,<" *ape aku tulis ni* kalau awek/pakwe dah macam APAM(refer ke 'fahami carutan anda' ) perangai nye..paham2 je la^^huk huk huk huk!!
*************************************************************

cantik tertarik ~

" wahhh cantik siot awek tuhh.." " perghhhh cun betol! " " hoho kalau yang camni la, baru la boleh buat bini.. " - tapi camne pandangan lelaki yang nampak perempuan ni cantik, ayu, caya and sebagai nye?? errrr aku gune diri aku sebagai contoh la eh dan beberapa member aku..sebab aku malas nak pegi pusing bandar metropolitan jengka buat interview >,<" kalau ade sponsor xpe gak kan..


bagi aku la, perempuan pakai baju kurung la cun! nak - nak baju kurung yang bunge kecik tuh pergghhhh~! cair tengok nye ^_^ xkire la free hair ke bertudung kalau b'kurung..huk huk huk cayaaaa!!tapi aku rase kebanyakkan laki b'fikiran camni..yang b'kain belah tuh, hurmmm sedap tengok? kain belah tuh sebenarnye x berapa perlu..kekadang tuh, bukan ckit belah nye..sampai ke peha *nosebleed* da la tengahari, makin panas lepas nampak..


awek bebaju ketat, kolar baju besa gile, baju jarang..memang la ramai orang tengok kan, pakcik umor 60 40-an pun ade ngusha..jangan la ingat lawa sangat pakai camtu, tu just nak mencuci mate je..mengantok pagi - pagi, x larat nak pegi keje or kelas pakkk!!! nampak awek seksi lalu depan mate o.O..yarghhhhhhh semangat terus p keje or kelas..kalau yang baju ketat tuh, macam dah nak tersembul dah kekadang..kitorang tetengok cakap kitorang gatal, tegur kang marah pulak sebab mak bapak x penah tegur pun pakai camtu..habis mane satu yang patut kami kaum adam buat!!!!grrrr..tengok je la kot..haha


cam aritu aku tengah lepak dengan kawan aku kat warung..warung errr..perlu ke aku bagi tau name?? $#^^%&*!!
kawan ku : weh nijam try ko tengok awek depan tuh..
aku : mane??

kawan ku : alaaa depan belah kanan ko le..
aku : ahhh asal??
kawan ku : nampak spender siot !! da le polke dot~

aku : ehhhh??tu bukan spe...
kawan ku : da la x lawa..perangai tapir..
aku :  bongok! tu bukan spender la..tu kan tompok - tompok gatal >,<"

kawan ku : erkkk!! bapak kotor!!!
mintak tolong eh..mintak tolong tutup eh mende2 camni, kehuduhan camni x perlu di tunjuk di kalangan masyarakat.. 


lagi satu, pasal make-up..yang ni agak sedih la, natural beauty da cun lagi nak tambah make-up..aku x kisah pun pakai make-up, ni x selagi boleh taruk make-up selagi nak sapu..da rupe macam opera cine, lagi teruk pun ade..boleh kene sakit jantung, sakit hati, sakit kuku dan mulut pun boleh >,<" sumpah korang makin hodoh kalau pakai make-up tebal !! 


p/s : sume orang cantik dengan natural beauty dan bebaju yang sopan ( sopan x semesti nye labuh k^^) tambah dengan hati pulak baik !!! caiiirrrr ~ 

Sunday, April 17, 2011

fahami carutan anda^^

"oiii!!@#%$^ betul la kau ni, perangai macam #^%#@#!! kalau x macam @#%!~^&% memang bukan kau le.." typical malaysian ~ mencarut da jadi macam side-dish dah..nak2 lepas makan nasik tenghari..hoho! tapi kan, yang pelik nye..kenapa perkataan ni di katakan sebagai perkataan kasar?? sedangkan mende ni asal daripada perkataan yang biasa je..
bagi aku la, mende ni orang anggap mencarut sebab founder( orang yang mule - mule mencarut a.k.a pereka..?? ) guna kan perkataan ni mase marah..asal marah je cakap perkataan ni, asal cakap je marah, asal je cakap marah, asal marah cakap je..ehh lain macam da bunyi nih..tapi lebih kurang camni la..mencarut hanya la perkataan, nape kite bengang? sebab kite anggap mende tuh teruk sangat je..


contoh  macam 'babi', babi ni sejenis binatang je pun..die x buat pape salah pun, innocent je kot..tapi kenapa manusia selalu menyalahkan binatang ni?!!! KENAPA??!!! mungkin die binatang haram kot..anjing pun haram gak, asal orang x gune??tapi kalau anjing pun di anggap mencarut, mesti ade name lembut untuk anjing cam babi=khinzir, mungkin anjing=jingzhir??


try fikir kalau name makanan orang gune untuk di jadikan mencarut?? boleh jadi haram untuk di makan tuh, yeke? contoh la eh :- 
rozzy : weh sorry la lambat ckit..
taisin : lambat ckit??da tiga jam aku tunggu..apam warne merah di salut dengan santan betol la ko nih!!!
hurmm..macam syial je bunyi..


kalau nak cite pasal mencarut ni, banyak sebenar nye..tapi penat la weh, so, sampai disini saja la ye paipai^^


p/s :  elakkan diri anda daripada mencarut ye ~ guna kan la perkataan yang lembut seperti..sepeeerti errrr..lembut??hehe..

Saturday, April 16, 2011

SEA LION!!!

hey hey ~ seperti yang di nyatakan di dalam berita pagi tadi..ESPN tv2 punya berita, seekor binatang yang menyerupai seekor singa telah dijumpai di Sungai Pahang..binatang tu juga di katakan sebesar sebuah kereta kancil dan seberat 456kilogram..perghhh leh challenge grizzly da tuh..kalau ade WWA (World Wrestling Animal) singa ni leh pegang la kot..
tapi kan kalau berita tuh betol, kan best..bukan selalu jumpe mende camni..hoho!(semat plak lukisan ni aku tengok >,<")..


akhir nye dunia pembelajaran part 4 telah b'akhir ~ oh yaaayy!!!!! ehh sedih nye *sob sob* thanks to all lecturer that errrr..that teached me all this semester, HONTONI ARIGATO!!! 
ikut hati nak belanja je semua lecturer makan, ikut hati la..tapi aku bukan jenis orang yang ikut hati sebab kalau ikut hati..camne nak ikut??xkan la ade hati yang boleh b'jalan??b'tangan dan b'kaki untuk di ikut??mungkin seseorang yang memakai sut berbentuk hati??dan juga berkemungkinan seseorang awek gadis yang bernama "Hati"??


banyak probability nye disini dan formula juga diperlukan, so, jangan la ikut hati..

Monday, April 11, 2011

with you?

with you
i fell in love
with you
i being loved
with you
i care for someone else
with you
i always look foward for the next day
with you
i see the crystally smile
with you
i see the smilling eyes
with you
i see the bright face
with you
i feel the heart beating harder than usual
with you
i keep thinking about someone
with you
i always smile
with you
i push harder in study
with you
i arrange the better future for us
with you
i try not to fall in love with somebody else
with you
i suffered the same pains as you
with you
i felt like i'm dreaming
with you
i thought i had it all
with you
i lost my tempered
with you
i know how to love someone sincerely
with you
i love someone with all my heart
with you
i do not look for someone else
with you
i feel sad and crying inside
with you
i easily hurt
and with you
its melting..

Tuesday, April 5, 2011

BroadBand Maxis BBM~

kini tibe gilirang ku untuk meneruskan perjalanan di bumi gersang BLOG ~ berabad gak la x boleh online..mungkin ini gara - gara pencawang maxis kat Jengka telah di rembat sebab nak cakap kene potong, xde pun CEO die call or message aku hurmm( walaupun 2 bulan da x bayar ) semala ketika lebuh raya di sekitar Las Vegas sedang sibuk, aku pun pergi ke Maxis Centre untuk menjelas kan budi ku.. 

sesampai aku di MC, aku dengan Adam lepak la kat meja yang di sediakan..agak ramai la orang kat situ, penat la nak beratur so aku decide duduk la..tunggu punye tunggu, setelah da 4,5 kali kene potong queue(!@$%^&*!!!) giliran aku plak ke counter..

akak maxis baju hijau : ye dik..nak ape?
aku : eh??errrr..nak sawi kat belakang tuh..3kg eh, xyah plastik ade bawak bakul sendiri nih..
(nak je aku jawab macam nih..da datang counter bayaran kan..kompom la nak bayar )
aku : nak bayar bil broadband..
akak maxis baju hijau : ouh..jap eh..
aku : ahhh okey2..
( beberapa minit berlalu..)
akak maxis baju hijau : datang petang ni boleh x??system tergendala..
aku : hah??!!abis yang orang lain tadi boleh je bayar..
akak maxis baju hijau : xtau la akak, tetibe je..
aku : huh xpe la kalau camtu..
( aku pun gerak dengan kecewe, tetibe terpandang jam..pukul 1 rupe nye, syial betul ~ alasan je ke tadi *rase macam nak baling je sawi kat belakang tuh kat akak maxis nih* )
keesokan nye(arini), terbayar gak bil nye..habis da duit >,<" survival lagi minggu nih..terpakse la memburu ayam kat Rantau Perintis malam nih..ngehngehngeh~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...