Tuesday, April 26, 2011

At last AGM

huh akhir nye AGM sudah berlangsung..bukan Anugerah Gemersik Metropolitan ye, Annual General Meeting sebenar nye..alaa event nak gugur taraf and undi calon exco-exco tuh..kalau ikut melayu, Perjumpaan Tahunan Awam??asal pelik je bunyi..haha..

walaupun ramai yang x datang tadi, mungkin study untuk mendpatkan A+ kot..bagus betul mereka! tapi kawan-kawan aku yang amik calculus 2 esok tuh..gambatte neh!!! event still smooth la..Nad~! asal kau buat sume mende??mane kau punye assistant??haha..riuh rendah gak la AGM ni, and cam biasa la..ramai yang aku x penah tengok pun ade kat situ..dorang CS ke???!!!hahaha..



setelah macam-macam exco da kene pilih.."The Timing is Now~!"( Yoo Jae Suk, 2008) part nye election..ramai gak la classmate aku kene pilih^^ congratz to Aziela, Adam, Bella, Bad, Aini dan Fitrah yang menang tanpe b'tanding..da la exco pegang duit, abis la duit menghilang nanti >,<" yang lain tu aku x bape ingat, sry eh..part-part lain pun same la, congratulation!! huk huk huk~!


as for me?aku kene jadi PRESIDENT my.Tech..pergghhh bapak besar syial jawatan, ape aku nak buat nanti??aku jadi calon pun nak penuh kan ruang je..and nak try ubah 'kehidupan CS', kalau x lepas, aku resign je..hahaha..aku pun x expect menang, maybe sebab semua x datang kot..kalau semua ade, boleh kalah gak aku..

eeeerrr aku x penah pun jadi pape camni sebelum ni..jadi pengerusi time skola pun, aku x penah buat pape and x penah amik tahu..haha..kalau myTech ni, siap kene b'ucap kat depan ! gile laaaa..nebes syial, aku xtau nak cakap pape pun tadi..hanya mampu tersenyum^^ (Aziela kate muke aku merah gile..huh)..nasib baik ade yang menanya, boleh la aku menjawab..nak harap kan aku sendiri yang bagi ucapan..memang xde la..hoho..

hurmm pasni kene banyak kenal dengan junior pulak la..terserempak kat tengah jalan tuh, kalau x layan mintak maap la ye..sebab memang x kenal ^ ^ pape pun aku puas ati dapat assistant yang bernama Aziela..haha..senang nak buat keje..sampai sini je la, aku xleh nak tulis beria, ngantuk da nih..idea xde sudah ~

p/s: "we are CS!!! we will unite!!! " tolong la nak unite kan same sendiri tu k~!

7 comments:

  1. jap2. mesti ke kene ade timing is now tuh? hahahaha. yang penting. slogan ko tuh yang wat dapat vote 99 tadi. !! huk huk huk jumping jumping now ~~

    ReplyDelete
  2. tahniah2 bapak kenpoo. belanja aku nanti kahkahkah

    ReplyDelete
  3. haiz...lepas nie blog nie bakal kalahkan ranking blog aku pulak...kuikuikui... biarpun aku kalah,,aku always support kau :), aku sentiasa ada disebalik kelam untuk support for greater CS :)

    ReplyDelete
  4. "timing is now" pun leh jadi slogan gak..haha..sem depan kite gune la "unite" tuh..

    thanks..trus mintak blanje?haduii

    haha mmg x la..aku bukan b'infomasi cam kau punye..bgus2, support la btol2..haha

    ReplyDelete
  5. sandwich itu lebih penting dari mytecc..hahahaha=)

    ReplyDelete
  6. wey ko!! kutuk aku depan2 nampak!!

    ReplyDelete
  7. yeye sandwich sedap!

    lol mane fitrah??haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...