Monday, April 18, 2011

F.R.I.E.N.D.S n G.Friends

la la la la la~ anak itik tokwi mandi dalam kolam..sakit ape tokwi, sakit sendi tulang??eh eh on air da ke nih..sorry, excited sangat heeee..take 1 take 2 action !!


ada bersama saya dalam rancangannnn Ape Yang Kita Tahu, Kita Tak Tahu ~ hari ini saya ingin membincang kan topic yang x berapa nak hangat dan x berapa nak suam ye..sejuk pun bukan^^ *cukup nijam cukup!!jangan nak berangan ade rancangan sendiri lak..tau la rabu ni exam management..ehh ade kaitan ke??errrr..*

kawan dan awek a.k.a perempuan kawan or teman sepermainan sejati..bagi korang mane satu yang lagi penting??mesti ramai yang cakap kawan kan?kan kan kan??sebab memang betul pun, kite kene penting kan kawan..kawan yang lame la, jangan kawan yang baru kenal dua tiga hari pastu lupe kan awek yang da kapel due tige tahun..tapi kite kene tengok jugak kawan yang macam mane yang kite penting kan tuh..kalau selalu menyusahkan, menyakitkan, menghilangkan selere makan lagi membingungkan..baik x yah amik tahu pasal die..amik tahu pasal burung unta Kak Senah lagi bagus dan mengembirakan hati ~!huk huk huk..

kalau dengan kawan kite lepak2, hilang kan tension, berseronok..dengan kawan boleh ke kite luahkan perasaan??boleh tu memang boleh tapi lepas tu kene 'bahan' pulak..memang syok pun 'membahan' orang nie sebenarnye, nikmat nye seperti makan ayam goreng kunyit di cicah dengan sambal belacan!!!hoho..dengan awek??macam-macam boleh kite kongsi, share..share dengan kongsi bukan mende same ke??huh lupe kan je la..

ok sambung balik :- share macam2, lepak pun boleh, berseronok dan hilang kan tension..ni pun kalau yang faham la..kang mule la " awak ni..asal asyik share mende2 camni??rimas la..benci benci benci ~!" <---lebih kurang la..

we are tied together till the end..
hurmm kekadang kan cube fikir camni..anda dah nak buat bini dah awek anda tuh, pastu anda ade tersakit kan hati kawan anda..mende ni b'kait dengan awek anda, pastu die cakap anda lupa kawan n penting kan awek dari kawan then maki-maki..nak pilih kawan lagi ke, awek yang wife-to-be, yang nak share hidup dengan korang tu camne??ke nak kawin dengan kawan gak??errrr..lain la anda semua telah join club Elton John >,<"

penting kan kawan or awek bergantung pada situasi jugak..jangan mentapir kan diri anda dengan mane-mane skema jawapan final..perkara ini sangat membahayakan pengguna jalan raya ye >,<" *ape aku tulis ni* kalau awek/pakwe dah macam APAM(refer ke 'fahami carutan anda' ) perangai nye..paham2 je la^^huk huk huk huk!!
*************************************************************

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...