Friday, April 22, 2011

Perlu ke??

perlu ke??"perlu x perlu la brader.." ini la ayat yang biasa orang jawab, kalau tanya camtu..tapi aku bukan nak cerita pasal mende ni..semua cerita yang aku nak mempersoalkan ini berkait dengan si mate satu, encik dajal..mate die bute sebelah bukan kene cucuk dengan pensel 2B steadler k..syyuuuuiiihhhh~~(bunyi angin lalu kat telinga aku..)


aku bukan nak cite pasal kehebatan die bermain wau atau gasing, bukan juga pasal kebangkitan die..tapi jeng jeng jeng ~ pasal kenapa orang mengkaji Freemanson sampai ke lubang jamban..kalau korang perasan, macam - macam kajian tuh orang buat..kekadang mende cikai gile tapi still anggap mende tuh bawah pengaruh Freemanson..


duit seringgit baru, ade jugak yang rajin nye >,<" kat mate sultan tuh kalau lipat ikut belakang gamba boleh pulak jadi symbol Freemanson..padahal duit tu sekadar nak gune p beli cucur udang, aiskrim asam masin dan sebagai nye..xtau la kan tetibe ade orang taksub dan sembah duit seringgit tuh *sigh* 


pasal anime-anime pun ade jugak yang m'gatal nak meng"Freemanson"kan >,<" Eiichiri Oda x bersalah pun, kenapa kamu semua layan die macam tu !!! *hahaha* admiral general Sengoku tu boleh nye banding kan dengan setan dari neraka mane ntah..Oda-san hanya nak m'gembirakan reader je, xkan la die nak kene kaji Freemanson dulu baru nak buat manga..letih gitu, memang ade manga yang  bekait dengan dajal..xpenah pulak tengok dajal jadi hero >,<" 


yang lucu nye, lagu pun ade..lagu blackmetal xnak pulak dorang kaji, lagu tu dah terang-terang memuja setan dan kaum kerabat mereka..ni x, lagu biasa-biasa gak nye amik..kaji lyrics aku x kesah lagi, ni sampai reverse kan lagu then cakap lagu tu ade memuja *sigh*


kajian pasal Freemanson ni memang x salah, malah bagus sebenarnye tapi jangan la sampai mende - mende pelik sangat..sampai every movement yang kite buat, semua jadi macam Freesmanson??huh baik hangpa kaji bulu kaki, tengok ade symbol Freemanson ke x..nanti ade orang jadi pengikut hanpa, kan syok macam tuh!! *ceyy* 


p/s : kebangkitan dajal ni kite perlu tau ~! sekadar tahu pun da cukup bagus ^^ supaya kite x join sekaki dalam mende-mende mengarut..hoho..aku tulis pasal ni sebab aku t'pikir je eh..haha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...