Saturday, April 16, 2011

SEA LION!!!

hey hey ~ seperti yang di nyatakan di dalam berita pagi tadi..ESPN tv2 punya berita, seekor binatang yang menyerupai seekor singa telah dijumpai di Sungai Pahang..binatang tu juga di katakan sebesar sebuah kereta kancil dan seberat 456kilogram..perghhh leh challenge grizzly da tuh..kalau ade WWA (World Wrestling Animal) singa ni leh pegang la kot..
tapi kan kalau berita tuh betol, kan best..bukan selalu jumpe mende camni..hoho!(semat plak lukisan ni aku tengok >,<")..


akhir nye dunia pembelajaran part 4 telah b'akhir ~ oh yaaayy!!!!! ehh sedih nye *sob sob* thanks to all lecturer that errrr..that teached me all this semester, HONTONI ARIGATO!!! 
ikut hati nak belanja je semua lecturer makan, ikut hati la..tapi aku bukan jenis orang yang ikut hati sebab kalau ikut hati..camne nak ikut??xkan la ade hati yang boleh b'jalan??b'tangan dan b'kaki untuk di ikut??mungkin seseorang yang memakai sut berbentuk hati??dan juga berkemungkinan seseorang awek gadis yang bernama "Hati"??


banyak probability nye disini dan formula juga diperlukan, so, jangan la ikut hati..

2 comments:

  1. co mail gile singa kau.
    nasib baik kat sungai pahang, kalau kat sungai jengka, bole tunggang pegi kelas.

    ReplyDelete
  2. *huk2* nak tumpang mintak kebenaran la dulu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...