Saturday, April 23, 2011

study study and stop..

study study study..adakah itu kerja seorang pelajar??full-time ke part-time je??sebenar itu bukan kerja kite!! sebab kerja dengan belajar itu adalah perkataan yang bebeza..so, jangan t'konfius dengan permainan bahasa yang sangat licik ini..

dalam due, tiga hari ni..aku, adam, n angah telah menjalankan operasi Black SUP(Study Untuk Pass) kitorang hari - hari pergi ke library.."oh library ~ rindu sama kamu !!" sekian lame x pegi library, banyak mende tukar da..hari 1st kitorang pergi, brader kat library da start jage depan pintu da..dapat surat PEKELILING" katenye, rule makin ketat la, kene ade sahsiah tuh..round-neck xleh masuk, selipar jepun pun xleh..yang xleh bla nye brader tuh ade cakap lebih kurang camni..


brader library : bagi yang perempuan xleh pakai seluar atas pinggul..

perempuan itu : ouh yeke?
brader library : kolar baju pulak xleh besar sampai nampak dada..
perempuan itu : (tengok dada die)
brader library : ape lagi zip zip zip cepat..
kebetulan awek tu pakai jacket..aku lepas la, aku pakai baju melayu^^ baju yang kat mane-mane pun lepas kecuali ade game la..



tapi study straight nih(walaupun banyak main-main) memang bukan care aku, adam and angah..sebab melepek-lepek kitorang, tu yang time study banyak cakap pasal mende lain je..kesian la pada sape yang follow tuh *laugh*..input banyak sangat masuk menyebabkan otak aku trashing dan jawab mengarut time final tadi..soklan die berkaitan bank's system ~ mane la aku penah belajar sebelum nih..aku ingat berkait dengan malware, ape lagi macam-macam name malware aku taruk..huhhh..rase cam penjenayah IT lak..haha..


time study QMT tadi, aku terfikir care macam mane nak b'exercise sambil study..mungkin kite patut gune pen or pensel yang berat die dalam 15kg kot..baru lah, naik muscle tangan nih..xyah nak pegi gym or loading buah sawit lagi..kalau betul berat camtu, makin "programmer" la tulisan aku..hoho!
p/s : gambatte neh ! yang tengah final exam skang..haha permainan bahasa atas tu untuk orang xnak study je ^^ adam! angah! malam ni, perjuangan kite belum putus lagi!!

2 comments:

  1. kah3. mmg betol pown. banyak wat bende lain dari study. mmg adesh betol la kan. waaaa

    ReplyDelete
  2. haha..banyak tengok mende lain ko tuh..ape nak jadi ni angah-ah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...