Thursday, May 12, 2011

Alien Has Invaded The Earth!! Weee Wuuu Wee Wuu~

"Arghhhh lariiiiii !! Alien datang bumi!!cepat baling pisanggggggg~"
kenapa korang kene baling pisang?asal xleh baling nasi lemak ke kuih bangkit ke kan?laaaa ikot hangpa la nak baling apa pun..chek baling pisang sebab chek ingat Alien tu mai bumi sebab nak take over pisang dari bumi ni..why??!!!tepengaruh dengan cerita Planet of Apes..hehe..ape yang aku tahu, Wasabi dari komik Wasabi karya Keith penah b'kata "kalau Alien invade, kite x perlu buat ape-ape just menyorok dan selamat kan diri"..wise word Wasabi! tapi mane die tau??kerana die ade bace petikan dari Einstein..heee 



Apa itu alien?orang kate makhluk pelik yang asal nye bukan dari bumi..kalau mahkluk tu x pelik camne?mungkin di t'golong dalam kalangan kite je kan..walaupun da datang naik UFO bebentuk pensel steadler 2B, tapi muke makhluk tuh macam Emma Watson..orang still buat relax, siap amik autograph tuh..contoh la, orang dari kampung datang ke bandar, dengan muke b'parut pastu tinggi + badan besar..kemungkinan orang akan jerit "arrrrrrrrrrrrgggghhhhh Alien!!!! runs for your life!!", padahal die datang bandar nak pegi audition So You Think You Can Dance je..orang yang muke cam longkang?emmmm..


Alien jugak di kaitkan dengan pembinaan Pyramid dan Tembok Besar China..errr Tasik Chini ade kaitan x??masih dalam siasatan tuh..orang cakap Alien ade tolong sebab, nampak cam mustahil la manusia dulu nak buat..dengan bulldozer xde nak rata kan tanah nye, mungkin ade alternative nye kan..dorang gune kayu yang nak rata kan tepung tuh or semen tuh..kuat gile orang dulu! tenaga batin dorang pun mesti caya! kalau betul Alien datang tolong, there are possibility yang datang tuh Alien contractor klas A..cari rezeki lebih kan tech dorang kan power, bawak bulldozer dan tractor lagi..


Alien nak invade Bumi!! Alien nak amik otak manusia, eh orang malaysia sebab malas sangat b'fikir!! Alien nak hancur kan Bumi!!! huh? aku rase Alien tuh x b'salah pun, dorang datang ke Bumi ni just nak mengkaji je ade x hidupan lain selain dorang..macam Neil Armstrong pegi bulan la..tapi dorang lain sikit la, contoh nye Nila Legstrong ke^^ kite fikir dorang nak attack kite je >,<" otak movie betul la..aku kekadang kesian la kat Alien ni, sebab datang-datang terus kene tangkap dengan Scientist, buat bahan experiment..dah x sempat nak balik planet sendiri n sambut Hari Ibu baru ni..sedih kan? kan kan kan?


Planet terlampau banyak sangat kat cakerawala ni, so, mesti macam-macam jenis Alien ade..ade sesetengah tuh mesti da discover Bumi ni oleh dorang nye astrinize( astronomy dorang la)..Nila Legstrong tu mungkin penduduk planet Nkaldest ni, balik planet die pastu buat report pasal bumi..cerita la Bumi ade helikopter, jet, kapal selam la..abis mengigil dorang dengar, b'peluh2 risau Bumi nak invade planet Nkaldest tuh..tapi kite ni yang x tau perasaan dorang tuh, pun takut ade Alien attack Bumi >,<"


UFO stand for Unidentified Flying Object..mende terbang pelik akan dikenali sebagai UFO, so, kalau taik terjatuh dari kapal terbang juga adalah UFO ye..kene paham konsep nih XD..korang nak tahu x?yang pada zaman adik beradik Wright cipta kapal terbang, orang kampung die panggil kapal terbang dorang tuh UFO sebab first time nampak..haha..
apsal marshmallow??!!!mesti ade yang tanya camtu kan..sebab aku rase Alien ade yang bebentuk camni la..nampak cute camni pun, kalau da Alien lintang pukang jugak lari nye..haha..errr Alien II maybe ade sebab idea aku banyak hilang! blog ni tadi buat hal..syial betul la..

p/s : Alien ni korang leh jugak jadi kan die satu mende yang unique and rare or special..emmm aku da ade "Alien" aku! mwahahahhaha..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...