Wednesday, May 11, 2011

Evolusi Haiwan

ketika aku busy mengosok gigi tadi, tetibe aku terpikir pasal haiwan b'evolusi..sume haiwan memang b'evolusi kan??style kan..kalau haiwan b'evolusi macam digimon tuh kan, lagi style!!kan zaman-zaman dulu orang bapak la besar nye..tinggi pokok kelapa tuh, so, dinosaur wujud memang x pelik la kan..mungkin  raptor tu gune tok jage kebun dorang je..huh..


orang zaman dulu tinggi pokok kelapa?abis camne dorang nak ayam yang besar kotak seamaster tuh..hurmmm ayam dulu-dulu besar lori ke? >,<" boleh jadi amukan ayam macam ni! jap2 ayam kompom b'evolusi jugak kan, so, macam mane rupe ayam zaman dulu..jeng jeng jeng! ikot la imaginasi korang sendiri bentuk die camne, asyik aku je nak bagi tau..aku nye imaginasi ade copyright la!^^


kalau binatang zaman dulu ade lagi tinggal skang ni, contoh cam kucing besar lori..boleh bawak pegi perang da tuh..kitty attack!


p/s : arghhh xleh nak taruk pic lak..haha..lintah?perghhh ngeri!

2 comments:

  1. ayam dlu2 t-rex ler...ko tgk je la kaki ayam tu~

    ReplyDelete
  2. ahaha. evolusi bermain di fikiran anda ! jeng3. xD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...