Sunday, May 1, 2011

holiday is myday

akhir nye sampai gak umah setelah b'mati matian b'perang dengan monster Exam di tanah gersang Jengka..ho ho.! cam biasa la cuti ni, macam-macam plan ade dalam kepale..ape yang x dapat nak buat time belajar, time ni la nak buat..hooooraaayyyy !


tapi main plan mesti tidur kan??asal??sebab study sampai pagi, tengok buku je keje(kalau la mende tu kenyataan..heaven!) tapi kalau tidur kat umah memang puas hati gile babi nye..tilam lembut, sejuk lagi dan bantai busuk++ lagi..perghhh nikmat!


cuti?kekadang aku rase cuti ni x best.."kenapa kenapa?" "gile kau cuti x best! cuti tuh..cuti laarhhh!!! " mesti ade yang b'kata macam ni..bukan korang la, tapi ade orang lain la^^ satu sebab je cuti jadi x best..xde duit, kalau da xde duit nak buat p'gerakkan ke tempat-tempat lain macam mane >,<" mesti ade yang akan tanya lagi "asal x keje??" hurmm memang la nak tapi x boleh nak enjoy la..da kerja kompom kene dok t'congak kat tempat keje..


tapi xpe! xpe xpe..cuti kali ni aku ade duit ! untuk minggu 1st je kot..tuan rumah bagi duit deposit sewe rumah + duit jual pendrive jumpe (rezeki, bukan xnak pulang..xjumpe tuan haha) + duit tolong lecturer pindah rumah..total ade la dalam 100++ oh yes.!


seperti mane yang di cakap kan di atas tadi..tahan seminggu je, why? sebab sebelum balik lagi membe aku da ajak p jalan, x bagi aku berehat cam dorang btol..syial !^^ aktiviti yang kompom ade mesti la dota dengan futsal..


p/s : ape plak xtvt korang?? enjoy your holiday k!..kalau nak cari kerja, cari la yang masyuk cam ngedar ganja je, bukak clubbing ke, merompak ke..haha grau2..

kepada arjuna, kalau ade bace tuh..aku da b'cuti~ bile anda??hahaha..

5 comments:

  1. hahahaha cuti tido je. Lepas sebulan bangun, baru otak segar nk bukak sem baru.

    ReplyDelete
  2. dato : tidur sebelum bukan sedar dato >,<" makin jam ade la..bkarat kaw nye..

    angah : serupe tang mane tuh??xnampak pun..gagaga

    ReplyDelete
  3. sampai2 je uma terus dapat tawaran kerja...haha..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...