Friday, May 6, 2011

Kekatu

disebabkan internet slow tahap lawak Si Kosong(Lawak Campus) aku xleh nak bukak blog langsung dalam beberapa ari, ari sebelum ni la bukan yang hadapan ye..cerita imaginasi mimpi "kenpoo the sorcerer : the awaken" tu aku nak sambung esok nye..sayang nye da jadi camni, so, x dapat la..mimpi tu pun aku da lupe ending die, seingat aku ade kaitan dengan World of Warcraft..nak sambung ke??keadaan camni mesti kene reka ckit la, da lupe katakan..hoho..


baru-baru ni aku ade p tengok bola kat tempat aku la..liga kecik-kecik je, kompom main x bape syok kan^^ yang syok nye die nye penonton je..macam-macam jenis ade, klu orang tue tuh mulut die macam syial..nak ngutuk line-man dengan referee je, line-man angkat bendera off-side je abis pelbagai ayat yang kluar..kesian aku tengok die, walaupun gelak kan die sekali..xtahan tol..


seperti mane yang b'laku kat jengka..serangan serangga kekatu di seluruh jengka, amat mengerikan sehingga menyebabkan 30% penduduk telah cedera dan di masuk kan ke dalam hospital..haha..aku ingt balik jerantut ni, mende tu da xde la..nampak nye salah tanggapan aku tuh! stesen train kene attack gak rupe nye..tapi jangan risau! aku dengan membe aku da settle kan..haha


malam tu kitorang anta sorang membe aku ni yang nak sambung belajar dah..sampai2 train xde lagi, bosan tuh! ape yang mule halau2 gitu je, tetibe ade pulak yang tangkap..ape lagi abis sume orang dok lompat menangkap kekatu tuh, jentik la, bakar la, sumabt dalam plastik..macam2 mende la buat..gaya budak kecik pun ade, orang kat situ tengok je..haha..


k la, aku xnak cite panjang la..setakat ni je!hoho..kekatu annihilation..hoho

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...