Thursday, May 26, 2011

Variety Show Korea the Best!!

variety show Korea the best??!!! kenapa aku cakap camtu..korang kene tengok dulu baru tahu kenapa^^ variety show ni d'pengaruh oleh MC die sendiri..kalau MC ntah pape, pastu x sporting langsung..baik xyah buat variety show~ macam Malaysia, bakat MC yang style masih lagi xde, hati x cukup kering kot..hahaha..

contoh nye Yoo Jaeseok, die ni antara MC terbaik kat Korea tuh..bakat die memang xleh nak dinafikan lagi la kalau die jadi MC..sifat die yang hyper n mudah excited bile ade guest buat mende yang style2 (excited die cam character anime tuh..gagaga..) buat show tu more interesting! nak cakap die b'lakon jadi camtu, every show yang die ade same je perangai..perangai gile-gile Yoo Jaeseok tuh..hahaha..Yoo Jaeseok ni pandai cakap laju gile + b'butir la..Kang Hodong penah nak tiru, tapi putus nafas die..hahaha..


ade lagi satu MC yang style iaitu Kang Hodong..Hodong ni merupakan bekas wrestler Korea(ssireum), antara yang terkuat..die pun x expect yang die boleh jadi MC yang berjaya pas quit ssireum tuh..perangai Hodong gak macam pandir gak, tapi tu yang buat kan show tu best! kalau dalam 1N2D, die macam control orang kat situ..da die sorang je besar camtu, selalu buli MC Mong^^ Kang Hodong dah banyak kali kalah kan Yoo Jaeseok sebagai MC terbaik KBS..due orang ni memang rival terbaik!!hoho..rival sihat la ye^^

4 comments:

  1. tapi yoo jae suk tetap terbaik. family outing oh yeah. hahaha

    ReplyDelete
  2. ooo yeahhhh..dua2 pun best...mmg akan gelak habis la kalo tgk show dorg ni...

    ReplyDelete
  3. Ohhh Korea , tpi aku ske la tgk org tu jdi watak prison break , nmpk klkar hbis , hahahhaa~

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...