Saturday, June 11, 2011

Kok ( Cough )

Sempena hari batuk aku ni, aku nak post sikit petikan dari web cough ni..maybe begune untuk "peserta" batuk akan datang^^ batuk kalau bese je xpe, ni kang sampai cam kene cucuk dengan lidi sate tumpul pun ade..grrrrr~ first aku di "ambush" oleh selseme pastu kene "backstab" dengan demam lak..kejam betol puak - puak nih, skang duduk "beramah mesra" dengan pening pale je nih >,<" 




Coughing is a reflex that keeps your throat and airways clear. Although it can be annoying, coughing helps your body heal or protect itself. Coughs can be either acute or chronic. Acute coughs begin suddenly and usually last no more than 2 to 3 weeks. Acute coughs are the kind you most often get with a cold or flu. Chronic coughs last longer than 2 to 3 weeks. Causes of chronic cough include Asthma, smoking, allergies, throat disorders, chronic obstructive pulmonary disease and medicines. Water can help ease your cough - whether you drink it or add it to the air with a steamy shower or vaporizer.


ni la serba sedikit pasal batuk nih..harap dapat membantu! gambatte neh! gagaga..

Friday, June 10, 2011

Goodnight Moon - Go Radio

Don't go to bed yet love I think it's too early
And we just need a little time to ourselves
If my wall clock tells me that it's four in the morning
I'll give it hell

Cause I've been trying way too long to try and be the perfect song
When our hearts are heavy burdens we shouldn't have to bear alone

So goodnight moon and goodnight you when you're all that I think about
All that I dream about, how'd I ever breathe without
A goodnight kiss from goodnight you
The kind of hope they all talk about, the kinda feeling we sing about
Sit in our bedroom and read aloud like a passage from Goodnight Moon

And sing for me softly love your song for tomorrow
And tell me my name's the one that's hidden in there somewhere
And dream for me anything but dream it in color
About how we know the sun's still rising and we don't care

Cause I've been trying way too long to try and be the perfect song
When our hearts are heavy burdens we shouldn't have to bear alone

So goodnight moon and goodnight you when you're all that I think about
All that I dream about, how'd I ever breathe without
A goodnight kiss from goodnight you
The kind of hope they all talk about, the kinda feeling we sing about
Sit in our bedroom and read aloud like a passage from Goodnight Moon

And you were there, and I saw my Juliet come graceful down the stairs
It's hard to miss the way her eyes light up the room and steal the air
Just feel her lips lock onto every breath I take and breathe it in
Do you feel us falling
Cause I feel us falling

dedicated to Aznida^^. klu die ade jenguk cni la..

Soft Skill Ku Seteruk Kura Kura

bile start belajar je, blog x update..bile blog x update je, mesti da start belajar >,<" dalam masa 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 hari ni, aku tengok hampir semua blog yang aku follow telah "hibernate" !! adakah sekarang musim sejuk?memerlukan makhluk "blog" berehat dan tidak mati kelaparan??!! persoalan ini boleh dirujuk dekat library yang berdekatan ye..


kali ni aku nak tulis pasal soft skill la^^ aku memang respect dan kekadang terbahan orang yang ade soft skill tinggi nih..mane tak nye, kekadang belagak gile care die bercakap..maybe sesetengah je kan??yang aku tahu, soft skill nih ialah kebolehan seseorang tuh bercakap, berucap, membahan berdebat dan lain -lain lagi..but sometimes all the talk is just a trash!^^ bla bla bla bla without any action toward the speech..


aku??aku rase aku xde pun soft skill tuh haha..maybe jiwe aku x lekat dekat situ, tapi bercakap dalam kelompok kecik boleh la..xde la kalau duduk dengan awek pun tergagap kan, tambah lagi air liur tetibe dok meleleh je >,<" bebaru ni aku ade buat meeting dengan budak kos aku, CS110!!! bile aku naik stage je, bapak nervous!! sampai lupe aku nak cakap ape, hanya mampu memandang sekeliling sambil mengenyit mata..hehe..aku akan improve kan diri aku dengan soft skill!!mane tau nanti jadi CEO kan, hari - hari nak bagi plan toward the future..huk huk huk~


p/s : for the next meeting i'll try my best!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...