Thursday, July 7, 2011

Ee-Tadakimasu Seasons 2!!

Ahhoyyy..setelah lame berehat akhir nye akan kembali aktif..aktif KE?^^ selamat datang ke Ee-Tadakimasu seasons 2!!!kenape aku letak 'seasons 2'?ade ape ngan '2' tuh??adakah selepas ni ade mini game kat blog ini!!!sebenarnye aku saje je tulis 'seasons 2' tuh je sebab kalau korang tengok drama yang break lame..mesti ade seasons 2,3,4...n kan..heh..


Part 5 yang aku anggap x busy dengan xtvt bukan akedamik rupe nye tu semua dusta je..sem ni b'kali kali ganda nye banyak..minggu pertama da start meeting, da la tiap malam pulak tuh..nak xnak kene la datang, antara orang penting la kate kan..hoho! then xtvt pertama yang kami buat UJDC(UiTM Jengka Dota Championship) then family camp and Karnival Sukan..3minggu straight, lembik sekejap^^


Emm pasal 3 xtvt tuh nanti-nanti la aku cerita ngan lebih details..walaupun aku tau blogger CS ramai da update pasal mende tuh..maybe cite aku akan lain ckit..3%??hahah..ok la cukup setakat ni mukadimah seasons 2 Ee-Tadakimasu...gagaga..paipai..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...