Sunday, July 24, 2011

Kami dan FoC.

pabila waktu cuti tiba, kehidupan siang pun mula menjadi kabur kerana diterangi kehidupan malam. haha. siang adalah waktu tidur aku dan membe - membe aku. apa yang best keluar malam? mesti la sebab malam x panas, xyah nak basah ketiak jenjalan^^ tapi ape yang kitorang selalu buat kalau keluar malam?minum arak?isap dadah?main bohsia?hoho sume yang jahat-jahat kan. kan3?

memang aku x buat la semua tuh >,<" sebab ade mende lagi berfaedah dari mende tuh, iaitu lepak die CC bermain FoC( fight of character ) hahaha..start pegi cc jam 2 sampai jam 5, kalau duit xde tu ade je yang bagi skim pinjaman, pakse main jugak..haisssshhh..game yang basic die cam dota jugak tuh tapi lebih senang laa..tu yang member aku yang xreti main dota pun boleh main FoC..

yang menarik pasal FoC ni, die punye character la..macam-macam watak dari anime ade, style jeh!!graphic skill pun semat kan~ main FoC ni boleh jadi tension tahap tapir nye kalau team x kuat, asyik mati je, duel pun kalah..pastu team lawan dok membakar je, time tu la rase cam nak kayuh basikal je ( ade kaitan?gagagaga. ) ade sorang membe aku ni, die reti pakai Rock Lee(Naruto) je, da 2 tahun da gune character tu je..wakakkakak..taksub betol! part yang best nye time abis main, dok memuji hero sendiri and cerita la pasal kemenangan team..kalau yang main macam sampah tuh memang kene bahan sampai ke rumah la^^ 





kitorang xde la hari2 pegi CC main mende alah ni ye..ade la buat mende lain gak yang sihat, karoke ke futsal ke..pada ueki sukie yang selalu memikir kemane saya pergi pada lewat malam tuh, nie la aktiviti nye..segan nak bagitau..haha..


serba sedikit d'explain, nak tau explore la sendiri ye^^ PLEASE TRY THIS AT HOME OK!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...