Saturday, July 16, 2011

Mid Sem Break.

it's finally come! it's here! the extravaganza week! huh ape die dengan kecoh2 ni? ni semua pasal mid-sem break la. antara hari yang ditunggu-tunggu kan oleh student^^ including me. hehe. what's your plan for this break? mesti banyak dah plan yang ade dalam kepala kan. kan3?  ade yang x cukup memory dalam kepala dah sebab banyak sangat list nye.


ape aku nak buat pada break ini? ikut hati la. eh plus ikut $$ kalau banyak, nak je aku pergi hutan amazon habis kan mid-sem break nih. walaupun rase seram jugak nak pergi sane kan, tapi aku nak jugak buat! mane tau leh jumpe Anaconda besar, pastu nak sangat lari sambil cakap "Arrrrggghhhh gomu gomu noooooo!!!!" huh ade kaitan? meme tak de pun. just rase nak jerit camtu je. gagagaga. lepas ke Amazon tuh, pergi pulak ke Rome! perghhhh memang caya la tempat ni. aku suke suasana tempat ni, dari gambaq n TV la. betul betul tak penah pulak XDDD.


tapi ape kan daya, impian itu tak boleh di realisasi kan sebab banyak hal pulak cuti ni. nak kene siap kan several process untuk project system. macam dah tahu nak buat tapi balik rumah ni rase malas je, cam nak lepak-lepak dengan kawan sampai abis cuti je ( hari 1st sampai rumah aku tak nak keluar lagi^^ ) mesti ramai setan malas dok bertengek dekat dengan aku ni. damn! nak belajar driving lagi, kene siap kan lesen *sigh* leceh betol la lesen ni..takde lesen kang susah pulak nak bergerak nye, susah kalau takde duit nak bayar saman or hulur dekat polis tuh la. gagaga.


pape pun Happy Holiday la sume~! enjoy your holiday while u can! yoi yoi yoi~
p/s : bribe is a baddddddddddddd things, so, don't do it k! just take the ***king license^^.

3 comments:

  1. Cuti ni , aku mampu study jee .. :P

    ReplyDelete
  2. ye aku tau ko rajin study bhai!~

    izfanira^^ selamat b'cuti jugak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...