Monday, August 22, 2011

Erica Ocampo.

lepak - lepak depan library sambil mencari line wi-fi yang cam @$%@*!, bapak susah nak connect..dah dapat tuh happy la kejap pastu disconnect balik..o0o (^_^) o0o maceh! sebenar nye aku nak cite pasal music video yang aku baru tengok je^^ Far East Movement - Like a G6 lagu nie da b'zaman dah released tapi aku baru je usha. hahaha. lambat ckit update pasal artist camni! hoh! ho!

ok straight to the point. Erica Ocampo memang HOT! main model dalam MV tuh, HOT bergaya berbaju merah. hahaha.

inilah Asian~ haha proud to be Asian. kalau korang perasan banyak da MV gune Asian nih. Erica ni asal dari mane xtau lah pulak. x kaji banyak pun. haha. FTW!!

Tuesday, August 16, 2011

Kalau da suke cekik.

air brader bazar da abis!!!! fuck~! tapi bagus la kedai die makin laku. congratz! so, aku plan nak beli air F&N sarsi untuk berbuke kali ni. dengan hati yang girang lagi ceria aku menunggang ego ku ke kedai runcit yang berdekatan dengan jalan ke rumah aku. sampai, aku bukak peti ais die. harggghh! F&N pack raya tuuuu. jimat nih, boleh amik due botol terus. pegang2 je air tuh, tetibe aku ternampak sticker harge. WTF?! up 70sen? cekik darah cam syial betoi. nasib baik kedai die je tinggal time tuh. 


huh macam-macam care orang nak untung kan kalau niaga >,<" kalau brand barang tu da standard kan harge, xperlu la tukar - tukar da. nak sangat duit lebih jangan la beli pack special camtu. syial tol.



Saturday, August 13, 2011

Iklan Iklan.

orang rambut punk? kure kure? kereta?!!!ape yang cuba kau sampai kan ni kenpoo??!!!!! @#$%&*@!! hahaha..ngarut kan? ini lah gambaran iklan yang aku penah tengok sepanjang 20 tahun XX bulan XX hari aku hidup nih..iklan memang la guna untuk promote barang, tempat, orang, kacang kuda, pengasah pensel, selipar jepun dan sebagai nye. tapi buat la iklan yang menarik hati sikit. mengabis kan mase aku nak buat system jeh. lagi satu iklan lame da macam muvee, kekadang muvee yang aku tengah tengok tuh macam iklan pulak. haissshhh..

Thursday, August 11, 2011

Air 1Malaysia

"Ok there are no time to turn back. let's face to truth!" ayat macam nak pergi merompak je padahal aku dengan membe aku tengah tunggu nasik kukus nih. tunggu lame sebab nasik tu tak masak lagi. awal - awal aku ajak pergi usha kedai lain, die cakap nak tunggu >,<" pergi ke bazar ni antara aktiviti 5stars bulan puasa la kan. untuk ape kite pergi ke bazar? mesti la cari makanan untuk bebuke, tak kire la pukul berapa kan. kejap - kejap, ade ke orang pergi bazar tapi cari spanar 18?hurmmmm..i always wonder about it~


ape yang aku nak cerita sikit pasal bazar aku ketika dekat U nih ialah kedai brader "1 Malaysia" jual air. dorang jual air memang imba la kan, murah pun murah. kenapa 1 Malaysia aku tanya dorang, dorang cakap sebab ade 1 je dalam Malaysia. memang la kan, da dorang x bukak francais pun plus setahun sekali je menjual >,<" rase kene kencing pulak tanya soalan tuh. aku antara customer tetap dorang since tahun lepas la, tu yang macam rapat sikit. discount pun selalu dapat( ni yang penting sekali! $_$ ) beli sikit tapi dapat free banyak, banyak minum air sampai aku penah terkencing sambil tidur dalam jamban.

p/s : sesape yang terbace pasal ni, harap2 singgah la kat kedai ni^^

Thursday, August 4, 2011

Serba Sedikit Tentang Ramadhan Ku..

masih lagi kurang m'update entry walaupun da season 2? bukan ape siaran tergendala je..haha..broadband pun x bayar-bayar lagi, orang maxis tu siap buat 5 miskol lagi tuh..malas aku nak angkat sebab mende same je die cakap..nak bayar cepat tapi servis cam nasi lemak basi >,<"

pejam celik pejam celik pejam pejam~ da bulan puasa kan??lupe nak ucap kan SELAMAT BERPUASA kat semua reader Ee-tadakima
su nih^^ macam mane puasa? best x? da tergoda dengan godaan makanan ke belum a.k.a x puasa..hohoho! kalau da cite pasal puasa mesti mende paling best ialah buka puasa kan~!

puasa ni mengajar kite untuk bersederhana kan? niat aku untuk b'serdahana tu memang tinggi tapi bile sampai ke bazar ramadhan 
ape pun x boleh~ ape pun x boleh~ ape pun x boleh~ ape pun x boleh~ hahaha..rase beli da sikit, sampai rumah~ ambiikkkk!! makanan untuk 4 orang rupe nye..haishhh..yang paling syok time p bazar ialah...bukan pemandangan di bazar eh tapi kedai brader jual air!!!! aku kire customer tetap dorang dari tahun lepas ( awal puasa hingga abis beli kat kedai die ) memang puas la air kat kedai die, sedap pun sedap kan..bayar rm5 dapat 7 bungkus air rm2 tuh, x ke buncit air aku dengan kawan tiap malam..

1st day = ayam madu, ikan pari bakar, nasik goreng kampung, fresh oren, tea o ice limau
2nd day = ayam bakar, masih lagi pari bakar, fresh oren, air mate kucing, asam boi, nasik putih
3rd day = murtabak, lompat tikam, sweet sour, udang tepung, kailan ikan masin, tomyam, nasik putih, fresh oren, telo dadar..

gile betul >,<" time xde duit nanti nasik kosong je la nampak nye..hahaha..
p/s : kite perlu b'sederhana di bulan puasa^^ banyak kan sedekah ye~ ade nampak pakcik makcik kat bazar tuh..ulur2 la singgit due walaupun dalam fikiran korang "ni dari agensi mane plak niiiii..." Selamat Menyambut Bulan Ramadhan!!^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...