Thursday, August 11, 2011

Air 1Malaysia

"Ok there are no time to turn back. let's face to truth!" ayat macam nak pergi merompak je padahal aku dengan membe aku tengah tunggu nasik kukus nih. tunggu lame sebab nasik tu tak masak lagi. awal - awal aku ajak pergi usha kedai lain, die cakap nak tunggu >,<" pergi ke bazar ni antara aktiviti 5stars bulan puasa la kan. untuk ape kite pergi ke bazar? mesti la cari makanan untuk bebuke, tak kire la pukul berapa kan. kejap - kejap, ade ke orang pergi bazar tapi cari spanar 18?hurmmmm..i always wonder about it~


ape yang aku nak cerita sikit pasal bazar aku ketika dekat U nih ialah kedai brader "1 Malaysia" jual air. dorang jual air memang imba la kan, murah pun murah. kenapa 1 Malaysia aku tanya dorang, dorang cakap sebab ade 1 je dalam Malaysia. memang la kan, da dorang x bukak francais pun plus setahun sekali je menjual >,<" rase kene kencing pulak tanya soalan tuh. aku antara customer tetap dorang since tahun lepas la, tu yang macam rapat sikit. discount pun selalu dapat( ni yang penting sekali! $_$ ) beli sikit tapi dapat free banyak, banyak minum air sampai aku penah terkencing sambil tidur dalam jamban.

p/s : sesape yang terbace pasal ni, harap2 singgah la kat kedai ni^^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...