Tuesday, August 16, 2011

Kalau da suke cekik.

air brader bazar da abis!!!! fuck~! tapi bagus la kedai die makin laku. congratz! so, aku plan nak beli air F&N sarsi untuk berbuke kali ni. dengan hati yang girang lagi ceria aku menunggang ego ku ke kedai runcit yang berdekatan dengan jalan ke rumah aku. sampai, aku bukak peti ais die. harggghh! F&N pack raya tuuuu. jimat nih, boleh amik due botol terus. pegang2 je air tuh, tetibe aku ternampak sticker harge. WTF?! up 70sen? cekik darah cam syial betoi. nasib baik kedai die je tinggal time tuh. 


huh macam-macam care orang nak untung kan kalau niaga >,<" kalau brand barang tu da standard kan harge, xperlu la tukar - tukar da. nak sangat duit lebih jangan la beli pack special camtu. syial tol.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...