Sunday, September 11, 2011

s.y.s.t.e.m


sekian lame kite berpisah akhir nye bertemu kembali ^^ sorry la lame x update. banyak hal la. aku ni bukan kaki blogger sangat pon. telinge blogger je pun XD post kali ni ingin ku menceritakan perjalanan systemku telah b'akhir..heeee suke! seronok!

aku start serius(!) buat system ni sehari sebelum hari raya. sangat menguji jiwe raya aku la, susah betul nak focus raya n kutip duit raya. batu halangan loncatan betul lah. tapi hari pertama raya aku x sentuh la mende alah ni, gile nak buat kerje time raya pertama. HARI RAYA PERTAMA tuhhhhhh~! ok malas nak cite panjang. aku jugak skip bebape kelas sebab nak siap kan system nih. sebenar nye boleh siap cepat tapi aku banyak keluar dengan member je kat rumah. hahahaha.

ok la. bagi sesiapa yang ade pape project lepas ni, xkire la project ape2 kan. cari yang la yang rajin2. x kire la korang ngam ke x, muke die cam tempe ke kan. amik je die sebab tu boleh menjamin markah yang banyak! hahahaha. tata!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...