Saturday, October 29, 2011

Selipar Jepun Haus

okeh okeh nak share cite nih, gossip gossip sikit kan. ahaks. ni cite due, tiga hari lepas sudah, basi sudah sebenar nye tapi nak buat macam mane. internet xde time nak share aritu. tengah syok syok lepak sambil makan pau kelapa kat kedai simpang dekat 7e(cam tau je kan^^) dalam pukul 2,3 x silap. baru abis main dota la kan, mesti mau lepak. hehe.


ade "kupu kupu malam". ape dekat jerantut ade?!! xpelik la, tapi apasal skang baru ade?haha. aku agak terkejut dan merintih kesedihan la. bukan sebab ape, muke cam selipar jepun haus jeh masih lagi nak "menjual"?? pergi la kerje supermaket ke jadi waiter kat kedai aku makan tu ke (alamak! nanti xde selere plak. haha) ade sekali tuh dorang lepak ngan pakcik tue, pakcik tu subscribe kot. perrrrrgghhh meluat nye tengok, cam nak lempang je muke pakcik tuh. nak je aku cakap "pakcik, baik pakcik main ngan bini pakcik je la.."

cukup la setakat nih, xnak cite panjang..nanti korang beria2 plak nak tahu sampai ke lubang cacing kan.so tata~

#offtopicsikitarinihahaha

Friday, October 21, 2011

tukar ke DREAM.

setelah berfikir panjang lebar, padat dan tangkas. aku rase macam nak buat tema untuk blog aku ni lah. maybe aku akan gune kan DREAM as the new blog's theme. kenapa aku pilih DREAM ??sebab aku nak b'kongsi la mimpi-mimpi aku. nak cakap best, x best tapi pelik. penuh dengan fantasi kot. hahaha. walaupun serius gile sampai bkerut kerut dahi mimpi aku tuh, mesti tukar jadi mende pelik. nak cakap x basuh kaki sebelum tidur, siap mandi sekali. huh.
macam semalam aku mimpi pasal final x silap aku, daripada nak study tetibe jadi RITUAL pulak. x pasal pasal betul lah >,<" ritual tu bertujuan nak bagi ingatan aku dengan kawan kawan aku kuat. da la buat ritual tengah jalan raya. then tetibe jadi cam semayang hajat pulak >,<" lepas abis ritual aku p makan roti canai kat kedai aquarium. boooooo pelik~! order roti canai tapi offer ayam. sebab waiter tu cakap pasal nasik lemak. aku rase nak terajang je waiter tuh. hahaha. ok la nanti ade pape cite pasal mimpi aku, aku letak kat blog nih. hahaha. 

Thursday, October 13, 2011

Entry Bulan Sepuluh

Hargghhhh!! post first bulan 10..banyak bende jugak jadi bulan ni sebenar nye, yang paling BESAR sekali ialah final exam habis~!ahaks..seronok kan, tunggu result je skang..risau pun ade, mane tak nye study pun lebih kurang je tapi aku yakin dengan diri aku! huk huk huk huk!!lagi satu, aku maybe akan graduate semester ni kalau sume subject pass, harap pass gempak2 la kan..haha..

bulan ni jugak la first time aku lepak dengan angah, adam, miina, eyda, tiera, zuria, fitrah kat kuantan >,<" jumpe orang same je macam lepak kat jengka je, xde beze langsung..hahaha..kitorang p tengok cite HIJAB!!!style jugak la cerita die kan, sampai dakni sume tengok tangan, popcorn, selendang la, aku naik confius tengok kejadian tuh..gagaga..da last2 sem ni kan, rase lain je ckit, rase cam x abis lagi pun ade..haha..hopefully will see all my UiTM's friends soon~



MUET MUET MUET!!camne ni..siot betul la, nak speaking mat salleh depan orang..im still dont have the courage~!ahaks.."well sir im about to burst..can you help me??" XD cuti nak sambung ke degree ni agak lame, so, aku plan keje dengan kawan abang aku kot..dok rumah 4 bulan boleh lemau + basi >,<" see you on the next post! t'lupe plak nak tulis ape #%@^$&##@!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...