Thursday, October 13, 2011

Entry Bulan Sepuluh

Hargghhhh!! post first bulan 10..banyak bende jugak jadi bulan ni sebenar nye, yang paling BESAR sekali ialah final exam habis~!ahaks..seronok kan, tunggu result je skang..risau pun ade, mane tak nye study pun lebih kurang je tapi aku yakin dengan diri aku! huk huk huk huk!!lagi satu, aku maybe akan graduate semester ni kalau sume subject pass, harap pass gempak2 la kan..haha..

bulan ni jugak la first time aku lepak dengan angah, adam, miina, eyda, tiera, zuria, fitrah kat kuantan >,<" jumpe orang same je macam lepak kat jengka je, xde beze langsung..hahaha..kitorang p tengok cite HIJAB!!!style jugak la cerita die kan, sampai dakni sume tengok tangan, popcorn, selendang la, aku naik confius tengok kejadian tuh..gagaga..da last2 sem ni kan, rase lain je ckit, rase cam x abis lagi pun ade..haha..hopefully will see all my UiTM's friends soon~



MUET MUET MUET!!camne ni..siot betul la, nak speaking mat salleh depan orang..im still dont have the courage~!ahaks.."well sir im about to burst..can you help me??" XD cuti nak sambung ke degree ni agak lame, so, aku plan keje dengan kawan abang aku kot..dok rumah 4 bulan boleh lemau + basi >,<" see you on the next post! t'lupe plak nak tulis ape #%@^$&##@!

2 comments:

  1. blah ar x ajak boooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  2. xajak ape??dakni ade ajak da kan..aku x p pun parteeyyy tuh..aku p tgk wayang je..haha booooo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...