Tuesday, November 8, 2011

Back To One

yoi yoi yoi! SELAMAT HARI RAYA HAJI diucapkan bagi sesiapa yang menyambut nye ye. macam bese la kan, name pun raya. xde mase untuk nak update entry entry baru. sibuk dengan ape? sibuk dengan mengemas rumah, buat kuih tidur sampai ke tengahari. haha. aku selalu terpikir bile nak berubah?! XD



okeh. aku nak share mimpi time result exam UiTM nak keluar aritu. aku boleh mimpi aku kene masuk form 1 balik. FORM ONE!!!! bukan part 1. ape sakkai ntah boleh jadi camtu kan. result okay je tapi still aku kene masuk form one. environment memang sekolah lame aku la kan, dengan seluar Indie warne hijau tuh. baju tide-in lagi. LUCU! duduk dalam kelas dengan budak budak kecik. time tu, ade sorang cikgu ni bagi amaran kat aku macam macam " saya tahu awak dari U, tapi da masuk sekolah menengah ni perangai jage ckit. " ROFL!! perlu ke cakap kat aku macam tuh?



time belajar aku duduk tepi sekali, menyandar je kat dinding sambil tengok luar. pastu ade sorang student baru masuk. budak U jugak!! ape nih mimpi. xleh ke hang jadi mimpi yang normal?haha. cukup la ckit ckit aku share eh.

kenangan sekolah sangat lucu!

2 comments:

  1. balik ke Tadika ,
    hai aku ada Tag ko
    http://bhaihaqi.blogspot.com/2011/11/menjawab-soalan-nurkilan-aja.html

    ReplyDelete
  2. Hahah! This is so not hainizam! Omg! Kau ada blog???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...