Thursday, November 3, 2011

Traveling Dream.

salam. sejak due tige hari ni, aku x berapa sangat mimpi aku. ni semua sebab die jadi macam series pulak, pendek2 kan. so, susah nak cerita ade satu tu pasal seludup maggi x silap. pe kejadah seludup maggi??!!!aku decide arini nak share dream aku pasal travel.


kemane aku nak pergi? banyak tempat sebenar nye, tapi antara yang aku nak pergi sangat ialah ROME! and Korea. Venice syok jugak^^ aku impress la dengan design Rome tuh, nampak ancient gile, kalau Venice tuh, kite ade jalan tar die ade jalan air. haha. style style. Korea pulak?Korea banyak gile tempat lawa nye, lebih pade environment, maybe jauh dalam hati aku ni aku suke tempat yang tenang. x serabut dengan technology perang and yang rosak kan bumi nih. cukup best lepak lepak atas gunung sambil minum milo suam, xpun teh tarik. wow! amazing! ahaks.


kekadang aku pikir mungkin satu hari nanti aku ade duit, aku nak buat documentary. boleh round round dunia. haha. pastu pergi tempat ramai gengster, buat hal then lari. t'pengaruh dengan fast five betul aku ni. haha.

ok la. just wait for me~! i'll come to you. ahaks.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...