Thursday, November 24, 2011

unable to back to school

hey chingu(friend) yaaa~!!! buat beberape hari ni aku malas gile nak meng'internet'kan diri. macam boring pulak, asyik mende same je kan. aku rindu nak pergi kuliah T.T walaupun agak happy sudah habis diploma kan tapi still aku nak jumpe classmate plus pergi kuliah! duduk rumah ni bukan buat ape pun, makan, tengok muvee, tidur, kuar lepak. tu je.

aku rase b'syukur la dapat sambung belajar pas spm walaupun dekat jengka kan ( dekat nak balik rumah kalau xde duit!! haha.) time belajar tu banyak mende aku tahu, kenal ramai orang. kenal macam mane ragam manusia nih. ade yang pelik, bagus, longkang, tong sampah, kuih talam, bahulu, baik, cantik, buruk, semua ade lah^^ xleh nak tulis panjang panjang. harap semua orang baik baik aja di sana ya~ ahaks.


i'll will miss the moment i spent with u guys!! \m/

3 comments:

  1. hai, aku tag ko kat blog aku psl soal jwb..rse prlu jwb? jwb laa yokk..

    ReplyDelete
  2. ahhh okeh2 nanti aku jawab. yang bhai pun x terjawab lagi. hahhaa.

    what??!! goyang kening? baik goyang ibu jari kaki x penat. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...