Friday, December 9, 2011

Soalan dari Bhaihaqi.

Yosh~! aku xtau la event ape yang aku kene tagged oleh Bhaihaqi nih. sebelum ni die da kene tagged dengan orang lain, so, die 'revenge' ke aku pulak. haha. sorry Bhai aku lambat nak jawab soklan hang ni, cheq jarang da nak update blog nih, busy kot? XD soalan yang di tuju oleh Bhaihaqi sepert berikut :

Nama penuh apa?
nak full name ikut I/C ke? kalau ikut aku nye secret identity Kenpoo Eiichi! xpun Yoo Jaesuk pun ok. ahaks. Muhammad Hainizam bin Abdullah full name aku, aku xtau atas ape bapak aku letak name nih. aku xtau maksud 'hainizam' >,<"
Sihat?
hurmmm nak cakap sihat, hidung sreett srettt sreeet jeh. maybe x kot, kene selseme sikit skang kan musim hujan XD

Dah makan?
skang ke? baru lepas ratah sambal ikan masin! sedap ouh!
Suka makan apa?
errrrr aku suka makan buah! buah ape? hehehehe (gelak sinis) aku makan ape yang sedap n x nampak kotor. haha
Sedang bace entry saya ke?
LOL! nak tau soalan ape. memang la bace.
Suka main ape?
Nyorok nyorok! feveret game time kecik, rindu nye waktu dulu. haha. MMORPG game.
Pandai masak tak?
aku reti masak x Bhai? haha. penah jadi chef rumah sewa^^
Reti masak apa?
korang nak makan ape? aku akan try masak. heeee
Suka tengok drama korea tak?
hoho suke! drama diaorang lucu, sedih, style, romantik. semua ade kot. gagaga. heroin comel comel tu tak tahan nye.
Blog saya ni Cool tak?
Ye Bhai!! paling COOL! macam kau je.^^
Siapa orang yang anda paling sayang selepas ibu bapa anda?
kawan! tapi soalan suruh pilih PALING kan. so my future wife! ill give all my heart to her to make her happy. i love you my future wife^^



Yaaaayyy abis sudah jawab! kene buat soalan pulak ke??kene tagged orang pulak??!!!! maybe bukan dalam entry kali ni kot. thanks Bhai sebab kasi aku jawab soalan hang!!

Thursday, December 8, 2011

Perempuan Malaysia VS Perempuan Korea.

adios amigos~! baru baru ni aku ade bace blog yang cite pasal "laki melayu vs laki korea". what the F kan. movie terbaru ke tiger show ke atau ultimate fighter? "VS" tu just nak compare lelaki melayu dengan lelaki korea, nak compare ape nye kan? kite lelaki melayu ade la jati diri sendiri, buat ape nak compare nye. meh sini nak cite pasal "perempuan Melayu versus perempuan Korea" pulak. mwahahhaha.

 haaa baru letak kan, belum cakap pape lagi. da tau perempuan negare mane lagi cun dan padu kan^^ seksi? seksi seseorang bukan nye t'letak kat body je mahupun pakai yang menampak cleavage anda! *berdarah idung cheq tulis pasal ni* keseksian tu kite boleh nampak dekat muke seseorang wanita itu jugak!!! da care die. haha.

SKIRT

maybe skirt boleh di jadi kan compare kot. kenape? perempuan Korea kan ramai yang pakai skirt, selese bagi diorang agak nye. HOT sial! tapi yang tetibe jadi fanatik k-pop tuh nak tiru kan, abis b'skirt jugak dah. amik kau DOT DOT DOT bintik kat betis ngan peha, macam kain batik mak aku da. pusat jangan cerita la kan, taik pusat tu ade haa. nak ikut trend k-pop tu bukan x boleh kan, cari la baju yang sesuai ngan diri tu sikit. mintak tolong sedar ye. sakit mate kami tengok. hodoh hodoh, proper outfit better^^!!


MINAH REMPIT
hahaha minah rempit? da ade mat rempit mesti ade minah rempit kan. gile kau x ngepong awek, x rempit la sial!!! ^^ fenomena besar malaysia kan, pergi Uruguay pun dorang cakap camni "Rempit? the one with motorcycle? Malaysia of course! " XD cube la jauh dari rempit ni ye wahai minah2. jadi innocent girl sikit, kan ayu tuh. nak terus merisik kalau ade perempuan ayu.

SUKE ROMANTIK N GENTLEMEN
haaa ni lagi satu masalah. perempuan malaysia ni cam ramai je xsuke dengan laki yang romantik and gentlemen. yeke?!! camtu la gaye nye kan, cakap geli la jiwang karat la. abis nak macam mane, muke yang macam terrorist ke cam vokalis Cradle of Filth? bile tengok drama korea nak sangat romantis romantis kan, sebab jambu. abis orang malaysia ade je lelaki jambu xnak pulak. sebab ape? nampak cam bapuk ke? nak jugak yang macam pendekar jahanam yang menyara keluarga dengan merompak kedai runcit. aku cakap perempuan Korea suke lelaki romantik dan gentlemen bukan sebab tengok drama je. aku ade bace article article dorang la. sebab dorang kate sweet! kalau perempuan melayu sweet ke hotel ke? haha. korang x kan?^^ aku pun respect laki yang gentlemen n romantik ni, sebab dorang nampak style tapi kene ade gaye la kan. hahaha.


SWEET
sumpah perempuan korea sweet!!! memang la muke dorang sweet. yang tu tolak tepi la, perangai dorang tu, care dorang. aku suke tengok bile dorang act cute! KAWAII!!! t'gedik gedik yang x menyakit kan hati. haha. kalau yang b'kapel tu lagi la kan. ade siap buat lunch box untuk pakwe die!! aku nak sangat camtu. hahaha. kalau ade perempuan melayu tuh, aku xtau la die nak act cute ke nak takut kan orang kan, and I was like "Oiii!! u want me punch u in the face??!!" ade yang buat pastu jadi awkward gile >,<" then ade jugak yang "eehhh jangan buat camtu, malu nanti. kite kool je, control ayu ckit. " control kepale hangguk kau! act normal da la. everyone has their own sweetness, let it flow bebeh!


kalau nak banding kan artis korea ngan artis malaysia pun memang jauh beza nye. walaupun umo 30an still power! cam Lee Hyori, artis 30an malaysia xleh lawan da tuh. hahaha. perempuan malaysia belum cukup nak tandingi perempuan korea la. kalau overall pun cam 70-30?? hahaha! da la kan, banyak lagi aku nak tulis tapi kang aku kene attack pulak tambah dengan page lagi XD

p/s : perempuan malaysia bukan ramai x lawa, just salah care je^^ and bukan semua cam kat atas nih. haha. <<< ayat cover ke? kepale hangguk korang ayat cover!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...