Friday, December 9, 2011

Soalan dari Bhaihaqi.

Yosh~! aku xtau la event ape yang aku kene tagged oleh Bhaihaqi nih. sebelum ni die da kene tagged dengan orang lain, so, die 'revenge' ke aku pulak. haha. sorry Bhai aku lambat nak jawab soklan hang ni, cheq jarang da nak update blog nih, busy kot? XD soalan yang di tuju oleh Bhaihaqi sepert berikut :

Nama penuh apa?
nak full name ikut I/C ke? kalau ikut aku nye secret identity Kenpoo Eiichi! xpun Yoo Jaesuk pun ok. ahaks. Muhammad Hainizam bin Abdullah full name aku, aku xtau atas ape bapak aku letak name nih. aku xtau maksud 'hainizam' >,<"
Sihat?
hurmmm nak cakap sihat, hidung sreett srettt sreeet jeh. maybe x kot, kene selseme sikit skang kan musim hujan XD

Dah makan?
skang ke? baru lepas ratah sambal ikan masin! sedap ouh!
Suka makan apa?
errrrr aku suka makan buah! buah ape? hehehehe (gelak sinis) aku makan ape yang sedap n x nampak kotor. haha
Sedang bace entry saya ke?
LOL! nak tau soalan ape. memang la bace.
Suka main ape?
Nyorok nyorok! feveret game time kecik, rindu nye waktu dulu. haha. MMORPG game.
Pandai masak tak?
aku reti masak x Bhai? haha. penah jadi chef rumah sewa^^
Reti masak apa?
korang nak makan ape? aku akan try masak. heeee
Suka tengok drama korea tak?
hoho suke! drama diaorang lucu, sedih, style, romantik. semua ade kot. gagaga. heroin comel comel tu tak tahan nye.
Blog saya ni Cool tak?
Ye Bhai!! paling COOL! macam kau je.^^
Siapa orang yang anda paling sayang selepas ibu bapa anda?
kawan! tapi soalan suruh pilih PALING kan. so my future wife! ill give all my heart to her to make her happy. i love you my future wife^^



Yaaaayyy abis sudah jawab! kene buat soalan pulak ke??kene tagged orang pulak??!!!! maybe bukan dalam entry kali ni kot. thanks Bhai sebab kasi aku jawab soalan hang!!

1 comment:

  1. hahahaa~~ ko reti masak Sandwish ...

    *Thanks Hai , sbb Jawab ~ :)

    *Ehh , cuba ko singgah Blog ni .. Blog BAru :)

    http://dota-crazy.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...