Monday, January 30, 2012

February!



Wassup homie!! tetibe aku rase nak buat entry balik. sebab February around the corner!! new year aku x kisah sangat pun. hahaha. ade ape dengan February ni? seronok sangat ke? xde pape spesel pun, bulan February ni just bulan aku je XD kalau bagi orang putih, maybe dorang anggap bulan cinta kot, sebab bulan ni kan Valentine^^ please someone be my Valentine!! haha. i'm not that desperate okay. hoo hoo hoo! aku rindu CNY dalam bulan February T.T by the way, thanks mom and pop! Love u!


ape yang aku buat sekarang? aku sekarang tengah keje part time kat Genting International Convention Centre, keje banquet. bagi aku keje ni antara keje paling berat la, penat nak bejalan je setiap mase. macam nak pecah pulak tapak kaki >,<" tapi aku cam enjoy gak keje banquet ni, ade pengalaman handle dinner hotel kan!! makan makanan mahal2, yang lebih tu. nak beli sendiri memang x mampu. gagaga. sebelum amik muet aritu aku patut keje cni dulu, coz kat atas ni asyik keje speaking je, simple english la. nak communicate dengan customer. k that's all, aku buat short entry je nih^^ tata~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...