Saturday, March 3, 2012

Just sharing.

Heyy ~ it's me again. macam ade writer lain je kat Ee-tadakimasu ni kan XD aku dah fikir lame dah pasal mende ni tapi baru sekarang rase nak letak dalam blog. lagu melayu vs. lagu korea? memang confirm la lagu korea menang kan! tengok la figure dorang punye artist, comel pun comel ( Yoona fighting!! ) okeh okeh cut it out. Ape yang aku nak kongsi kan bunyi camni....

Korang pernah terfikir tak kalau certain lagu melayu tu asal nye artist korea yang nyanyi. mesti top kan? silap silap menang KBS punye chart pun ade. errrr ke memang takde? haha. contoh macam baru baru, hari rabu pukul 2 lebih kot. aku tengah makan nasi lauk ayam kicap, terdengar lagu kat radio Pahang FM. lagu Adila, rancak gak la lagu die. then aku terfikir kalau Girl's Generation or Kara nyanyi tuh confirm aku download letak dalam phone dah. maybe akan kedengaran waktu aku tengah cucuk duit kat mesin ATM sebab orang buat ringtone.

lagu lagu melayu yang baru ni mungkin boleh tahan? haha. tapi nak kene dengan gaye la kan, mintak tolong la jangan nak buat jambu kalau tak jambu^^ tak salah pun dengar lagu melayu latest dari asyik dengar rock kapak je kan. jiwa tu memang karat sangat ke? hari hari lagu rock kapak konon. have a life la!! hope u guys get the point^^ go go go Girl's Generation! Rainbow! ahaks. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...