Thursday, May 3, 2012

Dafuq?!



What happened?! kejutan budaya kejap aku tengok interface baru blog nih. Imba betul blog sekarang kan tapi nampak macam lebih user friendly, walaupun hampir sepatah haram aku tak faham lagi^^. kenapa aku tetibe update blog? dan tetibe buka Ee-tadakimasu nih? adakah diriku telah di rasuk oleh 7 lautan?! 7 lautan, its more like 7 noobshit. hahaha.

Aku saje nak share pasal presentation yang aku nak buat esok, 3 May 2012! presentation english. aku pun tengah pening nak buat macam mane, lecturer tu nak introduction yang super duper diva! presentation first ni, die tak penting kan point lagi. even introduction, kalau takde item yang die nak, zero mark! dafuq?! memang dead meat la kan. pape pun FIGHTING!! tomorrow gonna be war!

p/s : aku akan bercerita pasal ursus maritimus. nak tahu ape itu ursus? datang la kelas aku esok XD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...